Nataša Bekvalac: Moja porodica i ja činimo sve da pomognemo ugroženima

Nataša Bekvalac: Moja porodica i ja činimo sve da pomognemo ugroženima

Autor: | 19/05/2014

0


Nataša Bekvalac u pratnji oca Dragoljuba i sestre Kristine u megamarketu Tempo nakupovala je potrepštine za raseljene usled poplava. Kako SCANDAL! saznaje oni su kupili hranu za bebe, pelene, sredstva za ličnu higijenu, krevete za bebe, kompletnu bejbi opremu.
Nataša i porodica Bekvalac su u SC Šumice uručili svoju donaciju.

Kako SCANDAL! saznaje Nataša Bekvalac je očajna zbog toga što je stavljena na stub srama da je nastupala u četvrtak dan pre nego što je Srbija doživela neviđenu katastrofu! Tim povodom ona je poslala otvoreno pismo koje prenosimo u celosti:
- U četvrtak kada sam imala nastup u klubu "Kasina" u Beogradu, nije se moglo znati da će Srbiju zadestiti tolika tragedija. Da sam znala, ili mogla naslutiti, nastup sigurno ne bih održala. Imam potrebu da ovo kažem s obzirom na to da moja porodica i ja činimo apsolutno sve da pomognemo ljudima koji su nastradali. Sutrdan ceo moj honorar uplaćen je za pomoć unesrećenim porodicama. Lično sam odlučna u nameri da uradim sve što je u mojom moći da pomognem unesrećenima. Donirala sam još 100.000 dinara za pomoć ugroženima i zajedno sa porodicom sam organizovala iz jedne niške fabrike ka ugroženim područijima krene pun kamion sa odećom za decu. Već sam pokrenula akciju da u svom domu i u domu svoje sestre pružimo utočište majkama sa decom koje su trenutno bez krova. Apelujem da se svi ujedinimo a ne linčujemo jedni druge bez razloga, jer i dalje verujem da smo svi ljudi i da svi želimo da pomognemo. I ja i moja porodica činimo sve da pomognemo ugroženima. I moje kolege i ja pomažemo shodno našim profesijama i mogućnostima i sigurna sam da niko ni ne pomišlja da profitira u ovakvoj situaciji i nije mi jasno kako bi iko i mogao da pomisli na to - stoji u pismu koje nam je dostavila Nataša.

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin