Brus Vilis: Porodica presrećna zbog dolaska prinove

Brus Vilis: Porodica presrećna zbog dolaska prinove

Autor: | 09/05/2014

0

Brus Vilis (59) u ponedeljak je po peti put postao otac, pošto je njegova supruga Ema Heming na svet donela devojčicu kojoj je slavni par dao ime Evelin Pen Vilis. Britanski model i glumica putem društvenih mreža zahvalila se svima na čestitkama, ne krijući oduševljenje zbog novog člana porodice.
- Moj suprug je i dalje jedini muškarac u kući. Hvala vam svima na lepim ženama. Mi smo dobro. Blagoslovena sam devojčicama - napisala je ona na Tviteru.
Pored Evelin, Brus ima još četiri deteta, i to sve kćerke. Sa Emom je pre dve godine dobio Mejbel, dok iz prvog braka, sa Demi Mur, ima 25-godišnju Rumer, 22-godišnju Skaut i 20-godišnju Talulu. Poznato je da su njegove kćerke iz prvog braka u dobrim odnosima sa glumčevom drugom suprugom, pa ne čudi što su i one oduševljene zbog novog člana porodice.
- I klan Vilis devojaka nastavlja da raste - napisala je Skaut na Tviteru.
Zvezda filmova "Umri muški" u nedavnom intervjuu otkrio je da je sa godinama postao sve privrženiji otac.
- Srećniji sam nego ikad. Menjam pelene kao šampion. Otkrio sam i ogromnu ljubav prema našem detetu. Mislim da sam sada još otvoreniji kao otac. Obraćam više pažnje jer više cenim ono što imam i manje sam posvećen svojoj karijeri - rekao je Vilis, koji se sa 24 godine mlađom Emom venčao pre pet godina.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin