Ivana Stamenković Sindi: Nove nesuglasice sa bivšim suprugom

Ivana Stamenković Sindi: Nove nesuglasice sa bivšim suprugom

Autor: | 27/04/2014

0

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi ovih dana preživela je pravu dramu jer joj bivši suprug Nikola Pavlović nije dozvolio da njihovu ćerku Petru povede na more u Dominikansku Republiku. S obzirom na to da se još uvek na sudu bore za starateljstvo, Sindi je morala da ima Nikolin potpis kako bi ćerku prevela preko granice.
- Ono kada sujeta uhvati bivšeg, pa vam ne da saglasnost da povedete dete, a vi odete na pravi odmor. Da sam mogla da biram, ne bih izabrala boljeg bivšeg muža. Pozdrav iz Punta Cana. Ljubim vas sve - ironično je napisala Sindi, koja je otišla sama da uživa na egzotičnoj destinaciji.
Kako saznajemo, danima pre putovanja se svađala sa bivšim suprugom zbog potpisa i odobrenja da povede njihovo dete sa sobom, ali je on tvrdoglavo odbijao da da saglasnost, štaviše, nije joj se javljao ni na telefon.
- Očigledno je da je želeo da joj uništi letovanje i spreči je da ode, ali nije očekivao da će u inat njemu otići sama. Bila je besna što Petru ne može da povede sa sobom kako bi uživale zajedno, ali na kraju nije htela da odustane od odmora. Ne bi me iznenadilo da Nikola ovaj njen odlazak iskoristi na sudu - kaže naš izvor blizak Sindi.
Bivša modelsica nedavno je priznala da prolazi težak period jer već tri godine ne uspeva da dobije starateljstvo nad četvorogodišnjom ćerkom koju je dobila s ovim biznismenom.
- Borim se za starateljstvo i prolazim kroz najteži period u svom životu. Na sudu nailazim na laži, podmetanja, podmićivanja, manipulacije i svakojake prljave radnje kojima se suprotna strana služi. Laž je da sam napala advokata bivšeg muža! Koliko neko može da se nisko spusti. Svoje dete ne želim da kompromitujem javno. Želim da je zaštitim - rekla je tada Stamenkovićeva.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin