Ana Rucner i Vlado Kalember: Ljubav na drugačiji način i na različitim adresama

Ana Rucner i Vlado Kalember: Ljubav na drugačiji način i na različitim adresama

Autor: | 26/04/2014

0

Nakon što su skoro svi mediji objavili da je braku Ane Rucner (30) i trideset godina starijeg Vlade Kalembera došao kraj, Ana je na svom Fejsbuk profilu ostavila poruku u kojoj potrvđuje da ona i Vlado nažalost više ne žive zajedno.
- Dragi naši, u proteklih nekoliko meseci uspeli smo da zadržimo intimu za šta smo veoma zahvalni. Ovim putem vas obaveštavamo da su navodi o našem razvodu tačni. U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru doneli smo zajedničku odluku da nakon skoro deset godina zajedničkog života, krenemo dalje svako svojim putem - piše u Aninom saopštenju na društvenoj mreži.
- Preko zajedničkog advokata smo podneli zahtev za razvod braka. Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštovaćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama. Ovo je naše poslednje obraćanje vezano za ovaj slučaj, jer želimo da verujemo da je za javnost isključivo važno ono čime se bavimo, a ne detalji našeg privatnog života. Vaši Ana i Vlado - piše u saopštenju.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin