Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Nastavak "najljubavnijeg" perioda u životu

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Nastavak "najljubavnijeg" perioda u životu

Autor: | 06/10/2013

0


Pop zvezda Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović nedavno su obnovili svoju romansu koju su prekinuli početkom leta. Poslednjih sedmica, pevačica i pobednik rijaliti šou programa „Survivor“ bili su veoma bliski, a kako se varnice između njih dvoje nikada nisu potpuno ugasile, odlučili su da svojoj ljubavi daju drugu šansu. Lepa Novosađanka i njen izabranik sve češće se mogu videti u poznatim beogradskim kafićima i restoranima, a nedavno su zajedno posetili i tržni centar „Stadion“, gde su izgledali veoma srećno i zaljubljeno. Za sada, poznati par se ne pojavljuje na javnim događajima, ali sigurno je da svoju ljubav neće uspeti dugo da kriju od očiju javnosti.
Podsećanja radi, Bekvalčeva i atraktivni meneken romansu su otpočeli sredinom prošle godine, a upoznali su se malo pre toga preko Natašine sestre Kristine Bekvalac koja je sa Vladimirom učestvovala u rijalitiju „Survivor“. Zaljubljeni par je u početku krio svoju vezu, ali nakon što su prvi put zajednoafisani na hrvatskom ostrvu Brač, gde su bili gosti tamošnje prestižne modne manifestacije, i svima je bilo jasno da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Nesporna "hemija" mogla se videti i u spotu Bekvalčeve, za pesmu „Pozitivna“, koji je snimila na Ibici, a u kome je Vuksanoviću pripala glavna muška uloga. Posle toga, njih dvoje počeli su sve češče zajedno da posećuju gradske događaje, ne krijući emocije, a svaki slobodan trenutak koristili su da odu na neko putovanje. Tokom prošlog leta bili i na hrvatskom ostrvu Pag, dok su na jesen otišli na proputovanje kroz Francusku i Italiju.
Ipak, početkom ovog leta, Nataša je obelodanila da je njenoj vezi sa Vuksanovićem došao kraj, a u ekskluzivnom intervju za "Hello!", prvi put je govorila o tome.
- Iako nikada nisam pričala o tome, iz straha da će ljudi sve što je lepo pokvariti, uspeli su. Imala sam period od godinu i po dana, koji pamtim kao najljubavniji u svom životu, ali velike ljubavi privlače i veliku mržnju. Sve dok je ljubav bila jača, opstajali smo, ali sam se u poslednje vreme umorila od borbe sa vetrenjačama. Nisam neko ko bi se kao izbor svideo drugarima, drugaricama, familiji, užoj i široj rodbini. Samo umem da volim, ko nijedna. Ipak, svi oni više i bolje znaju istinu o meni, o mom životnom putu, o mojim prioritetima i krajnjem cilju. Svi su u pravu. Pobediše. Čestitam - rekla je Bekvalčeva tom prilikom.
Neposredno nakon prekida veze, lepa Vojvođanka odlučila je da sa sestrom Kristinom i drugaricama ode na Ibicu, gde je snimila spot za pesmu „Kraljica novih ljubavi“. Leto je provela uglavnom u društvu svoje kćerke Hane i drugih članova svoje porodice, ali je bila posvećena i završetku novog albuma. Naime, ona će uskoro publiku obradovati novim CD-om koji njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju. Prepoznatljivi osmeh na Natašinom licu, sada će sigurno biti još upečatljiviji budući da je ljubav pobedila i romansa sa Vuksanovićem nastavljena.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin