Sandra Bulok ostavila otiske na Bulevaru slavnih

Sandra Bulok ostavila otiske na Bulevaru slavnih

Autor: | 02/10/2013

0

Dobitnica Oskara Sandra Bulok ostavila je svoje otiske i autogram na Bulevaru slavnih, povodom najnovijeg ostvarenja "Gravitacija" 3D. Zajedno sa Džordž Klunijem, ona tumači glavun ulogu u uzbudljivom filmu koji vas vodi na putovanje kroz neistražene i nezaboravne delove svemira.
Sandra Bulok tumači lik dr Rajan Stoun, na njenoj prvoj misiji u kosmos, koju predvodi iskusni astronaut Met Kovalski (Džordž Kluni). Ali na njihovom putu događa se velika katastrofa, njihova letilica biva uništena i njih dvoje ostaju potpuno sami, da plutaju kroz mračan i neistražen prostor. Zaglušujuća tišina im otkriva da su izgubili svaku vezu sa Zemljom, a time i šansu da budu spaseni. Dok strah prerasta u paniku, svaki udah podrazumeva da se smanjuju i zalihe kiseonika, a jedini spas može da bude samo još dublje uvlačenje u zastrašujući beskraj.
Film je režirao meksički reditelj Alfonso Kuaron koji potpisuje veliki broj priznatih filmova i tri puta je bio nominovan za Oskara. Njegov debi "Ljubav u doba histerije" otvorio mu je vrata Holivuda. Režirao je i filmove "Mala princeza", "Velika očekivanja", kao i popularan meksički film "I ja tebi kevu". Reditelj je i filmova "Hari Poter i zatvorenik iz Askabana" i "Potomci".
Film "Gravitacija" naći će se na bioskopskim repertoarima od 3. oktobra.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin