Luksuzni hotel "Zlatibor Mona": Oaza kongresnog turizma

Luksuzni hotel "Zlatibor Mona": Oaza kongresnog turizma

Autor: | 21/06/2013

0

Od kako je, pre osam godina, privatizovala odmaralište "Zlatibor" na našoj najlepšoj planini, kompanija "Mona" uložila je 12 miliona evra kako bi objekat "Zlatibor Mona" pretvorila u luksuzni hotel, jedan od najposećenijih u Srbiji. Ovaj ugostiteljski objekat prve kategorije dobio je još 3.000 kvadrata sa novim sobama, kongresnim centrom "Koledo" kapaciteta 500 mesta, opremljenim najmodernijom tehnologijom i ozvučenjem i prostranom dečjom igraonicom "Monica", gde se mališani mogu zabavljati uz stalni nadzor animatora, a prošireni su nacionalni restoran "Perun" i bar "Lada", dok su sobe u starom delu objekta kompletno preuređene. Hotel nudi i kompletan spa&wellness program – parno kupatilo, hidromasazne bazene, brojne vrste masaža, negu lica i tela autohtonim biljkama sa Zlatibora, te "kapsulu zdravlja", jedinstven tretman u ovom delu Srbije.
Na svečanom otvaranju, na kojem su se okupili brojni privrednici, političke ličnosti i predstavnici medija, govorili su državni sekretar u Ministarstvu finansija Goran Petković, zamenik opštine Čajetina Arsen Đurić i vlasnik hotela i kompanije "Mona" Đorđe Momirović, koji je istakao da hotelijerstvo traži kontinuirano i pametno ulaganje.
- Zahvaljujući turističkoj organiaciji Zlatibora, koja ove godine slavi 120 godina postojanja, stekli su se svi uslovi da ova planina postane destinacija atraktivna i stranim turistima. Nedavno sagrađeni heliodrom strancima će umnogome olakšati dolazak, pa Zlatibor ima sve predispozicije za kongresni turizam. Očekujemo da će se ovde održavati važni samiti i sastanci, te da ćemo u budućnosti uspeti da organizujemo kongrese na vrlo visokim nivoima, koji su se do sada održavali samo u Beogradu – izjavio je Momirović.
Nakon otvaranja upriličena je svečana večera na kojoj je goste zabavljao bend "Neverne bebe".

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin