Milena Marić: Trudnoća me nije iznenadila

Milena Marić: Trudnoća me nije iznenadila

Autor: | 13/06/2013

0

Glumica Milena Marić nedavno je saznala da je u drugom stanju i da će sa svojim izabranikom, politikologom Mladenom Šubašićem dobiti prvo dete. Skladni par je, čim je saznao da će dobiti prinovu, odlučio da organizuje venčanje i da tako svoju veliku ljubav kruniše brakom. Umesto velikog veselja, Milena i Mladen organizovali su originalnu ceremoniju u društvu najbližih, a odmah posle razmene zaveta otišli su na medeni mesec.
- Ovo je najsrećniji dan u mom životu - rekla je glumica neposredno po izgovaranju sudbonosnog „da“.
Ona i njen životni saputnik došli su do opštine u oldtajmeru koji su iznajmili specijalno za tu priliku. Nevesta je blistala u jednostavnoj beloj venčanici, u kojoj je došla do izražaja sva njena lepota, dok je na glavi imala nakit za kosu koji sama pravi. Bidermajer od svežeg cveća samo je upotpunio njen prelepi prirodni izgled. S druge strane, mladoženja je takođe lepo izgledao, bio je u beloj košulji, koju je odlično iskombinovao sa sivim pantalonama.
Mladenci su sa širokim osmehom na licu ušli u opštinu i pored toga što je napolju bilo nevreme praćeno pljuskovima. Posle uobičajene procedure, oboje su odlučno izgovorili sudbonosno „da“, posle čega su se počastili šampanjcem i jagodama. U društvu najbližih, ovaj svečani čin proslavili su u jednom elitnom beogradskom restoranu.
Inače, iako se zabavljaju godinu dana, Milena i Mladen su od početka znali da su srodne duše. Zbog toga ih vest da će postati roditelji nije iznenadila, jer mesecima žele da zasnuju porodicu.
- Jako sam srećna od kada sam saznala da sam u blagoslovenom stanju. Mladen i ja smo planirali dete i nismo se iznenadili kada smo saznali da ćemo postati roditelji. Odlično se osećam u prvim nedeljama trudnoće, imala sam samo blage mučnine i nešto sam izbirljivija kada je hrana u pitanju, ali sve je to uobičajeno - počinje priču Milena za magazin "Hello!".
Na njenom venčanju niko nije mogao da primeti da je u drugom stanju, jer se zgodna glumica nimalo nije ugojila.
- Stomak mi se za sada samo malo primećuje i to samo kada obučem usku odeću. Nisam se ugojila, naprotiv, smršala sam prvih meseci, ali lekari i žene iz moje okoline su mi rekli da će se sve to nadoknaditi. Pošto se doboro osećam, medeni mesec suprug i ja provešćemo na proputovanju kroz Evropu, a što se posla tiče angažovana sam kao i pre trudnoće. Odlučila sam samo da odbijem velike projekte koji se odnose na moje producentske i glumačke angažmane jer ne znam kako ću se narednih meseci osećati i da li bih mogla da dam svoj maksimum - zaključuje Milena. Ona i njen izabranik narednih nedelja biće na bračnom putovanju na kome će obići mnoge evropske destinacije, a na njihovoj mapi će se sigurno naći Budimpešta, Beč i Pariz.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin