Slobodan Soro i Jaffa za mališane ometene u razvoju

Slobodan Soro i Jaffa za mališane ometene u razvoju

Autor: | 25/12/2012

0

Proslavljeni golman vaterpolo reprezentacije Srbije, Slobodan Soro i predstavnici kompanije Jaffa iz Crvenke, uručili su danas poklon pakete Jaffa keksića namenjen školi za učenike oštećenog vida “Veljko Ramadanović” u Beogradu. Keksići za mališane u ovoj, ali i mnogim drugim školama za decu sa smetnjama u razvoju, obezbeđeni su tokom akcije koju je u prethodnih godinu dana sprovela kompanija Jaffa iz Crvenke putem svoje zvanične Fejsbuk stranice. Pod sloganom “100.000 Jaffa keksića za dečije osmehe“, jedan od najomiljenijih brendova u Srbiji je uključio 100.000 novih fanova na svojoj Fejsbuk stranici koji su na najjednostavniji mogući način, samo jednim “lajkom”, donirali po jedan keksić za dečije osmehe.

Kompanija Jaffa je tokom trajanja akcije dostavljala obezbeđenu količinu keksića u ukupno 31 školi u 24 gradova širom Srbije. Postavljajući fotografije sa svih uručenja, Jaffa je svojim Fejsbuk fanovima pružala mogućnost da vide kako su jednim klikom uzeli učešće u izazivanju osmeha kod velikog broja mališana. Istovremeno, fanovi su konstantno u prilici da saznaju više detalja o toku i uspešnosti ove akcije kao i drugim aktivnostima kompanije Jaffa.
- Svakodnevno dobijamo veliki broj pozitivnih komentara na našoj stranici što je dobar pokazatelj uspešnosti ove akcije. Na jedan savremen način, uz pomoću korišćenja društvenih mreža, uspeli smo da pokažemo da uz minimalno angažovanje ljudi možemo obradovati veliki broj mališana – izjavila je Aleksandra Leković iz Marketing sektora, kompanije Jaffa iz Crvenke.

Mališani iz škole za učenike oštećenog vida “Veljko Ramadanović” nisu krili oduševljenje kada su videli da im je Jaffa keksiće doneo upravo jedan od naših zlatnih delfina. Nasmejan kao i uvek van bazena, Slobodan Soro se slikao sa decom i odgovarao na njihova brojna pitanja o našoj vaterpolo reprezentaciji i iskustvima sa velikih takmičenja.

Današnjim uručenjem, kompanija Jaffa DOO iz Crvenke je privela kraju ovu uspešnu akciju i uručila jubilarni stohiljaditi keksić za dečije osmehe.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin