Sanja Ilić: Život moje Zlate je u božjim rukama

Sanja Ilić: Život moje Zlate je u božjim rukama

Autor: | 28/11/2012

0

Zdravstveno stanje poznate glumice Zlate Petković koja je prošlog četvrtka hitno prebačena na Urgentni centar, i dalje je veoma ozbiljno, a njen suprug, kompozitor Sanja Ilić, kaže da porodica čeka odluku lekara i nada se najboljem.
- Zlata se momentalno nalazi u stanju veštački izazvane anestezije u koju su je lekari uveli da se njen organizam ne bi naprezao i oporavio koliko god je to moguće. U tom stanju će biti dva-tri dana, nakon čega će je doktori probuditi. Posle toga nam preostaje da sačekamo odluku lekara. Sada je sve u božjim rukama. Ako je nešto dobro u čitavoj priči to je da o Zlati vodi računa tim vrhunskih neurohirurga - rekao je Ilić koji je na naše pitanje da li su tačne spekulacije da je njegova supruga imala moždani udar, odgovorio:
- Nešto od toga je tačno. To je bila prva dijagnoza lekara iz Hitne pomoći, ali činjenica je da ono što se desilo Zlati nije bila laka stvar. Jedino što možemo je da ramišljamo pozitivno i nadamo se najboljem - zaključio je Sanja Ilić.
Da podsetimo, Zlata Petković (58) se proslavila ulogom Marije u seriji i filmu “Povratak otpisanih”, a u poslednjih nekoliko godina je glumila u serijama “Ljubav i mržnja” i “Selo gori, a baba se češlja”.

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin