Roni Vud se ženi po treći put

Roni Vud se ženi po treći put

Autor: | 30/10/2012

0

Zvezda benda "Rolling Stones" Roni Vud po treći put će stati na ludi kamen pošto je zaprosio svoju partnerku, tridesetjednogodišnju Sali Hamfriz. Ovaj šezdesetpetogodišnji gitarista popularnog benda u vezi je sa pozorišnim producentkinjom poslednjih šest meseci.
Upitao je da se uda za njega tek pošto je obezbedio njihovu finansijsku budućnost serijom nastupa benda "Rolling Stones" tokom sledeće godine.
- Roni i Sali su dugo bili samo prijatelji, ali ona se Roniju oduvek dopadala. Problem je što je bila u vezi. Poslednjih šest meseci su nerazdvojni. Kada je Kit Ričards čuo da se Roni ponovo ženi, rekao je kroz šalu, da mu je više muka da mu kupuje poklone za venčanje - rekao je izvor blilzak ovom paru.
Roni se razveo od svoje druge suruge Džo (57) 2008. godine, posle avanture koju je imao sa konobaricom Katjom Ivanovnom. Muzičar je otac četvoro dece i prvi brak je sklopio sa Krisi Findlej koji je trajao od 1971. do 1978. godine.
- Sali nije tipična devojka sa kakvima Roni obično izlazi. Ona je baš ono što mu je potrebno - rekao je Ronijev pastorak Džejmi.
Ronijev portparol se povodom ove vesti još nije oglasio, prenosi "The Sun".

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin