Sin Silvestera Stalonea pronađen mrtav

Sin Silvestera Stalonea pronađen mrtav

Autor: | 14/07/2012

0

Sin glumca Silvestera Stalonea, Sejdž Stalone pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu, saopštili su zvaničnici i njegov advokat. Iz policije je saopšteno da nema tragova ničeg sumnjivog niti nasilnog ulaska u kuću, prenose svetske agencije.
Sejdž Stalone je pronađen u petak popodne, a kasnije je došla policija i utvrdila njegovu smrt. Advokat Džordž Braunstejn rekao je da je Stalonea pronašla kućna pomoćnica.
- Postojala je jedna doza zabrinutosti, jer se članovi porodice sa njim nisu čuli tokom prethodnog dana, i zato je kućna pomoćnica otišla u kuću i otvorila je - rekao je advokat.
- To je tragedija. Bio je mlad i veoma talentovan tvorac filmova i divna osoba.
Sejdž Stalone se pojavljivao u mnogim filmovima, a najzapaženije je prošao kada se pored svog oca našao u filmu ''Roki 5'' igrajući sina Rokija Balboe.Sejdž Stalone je bio drugi od dva sina poznatog glumca sa njegovom prvom ženom Sašom od koje se razveo 1985. godine nakon oko 10 godina braka. Glumac sa drugom suprugom Dženifer Flavin ima još troje dece.
- Silvester Stalone je očajan i slomljen zbog gubitka sina, on trenutno misili na Sejdžovu majku Sašu. Sejdž je bio veoma talentovan i divan mladić - navodi se u saopštenju Staloneovog publiciste.

Ni policija ni advokat nemaju nikakave detalje o tome kako je nastala smrt.
- Ne znamo nijedan detalj, ali mora da je neka tragična nezgoda. On je bio pun života i radio je na mnogim projektima - rekao je Braunstejn.
- Nije bio depresivan i ništa tome slično.
Pomoćnik glavnog mrtvozornika za okrug Los Anđelesa Ed Vinter izjavio je da su prilikom istrage nađene bočice sa lekovima, ali nije mogao da kaže ni u kojoj količini ni koje vrste. Takođe nije rekao da li su lekovi izazvali smrt Sejdža Stalonea. Vinter je rekao da će tokom sledećih nekoliko dana biti obavljena autopsija, a istražitelji će pregledati Staloneove zdravstvene kartone, ali će se na zvanični uzrok smrti čekati nekoliko sedmica, dok se ne obave toksikološka ispitivanja.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin