I Milan Kalinić sprema tok šou!

I Milan Kalinić sprema tok šou!

Autor: | 11/03/2011

0

Milan Kalinić je za S media portal najavio svoju tok-šou emisiju za koju je već napravljen koncept, a planirano je da startuje čim se bude dogovorio sa nekom TV stanicom ili produkcijom.
- U takvom vremenu živimo, i u takvoj zemlji da moraš da radiš razne stvari da bi sebi priuštio neki normalan život. Postoji emisija, sve smo osmislili, samo čekamo pravo vreme.
Ne bi rekao da ovo što rade Ivan Ivanović i Ognjen Amdžić ima neke veze s Minimaksom, koji je to svojevremeno radio sjajno, ali mislim da su ga obojica prevazišla, što je i normalno, druga su vremena, napreduje se u svakom pogledu.

Ivanović radi po uzoru na američke tok šou emisije i voditelje i to čini fenomenalno, Amidžić je opet u drugom fazonu, šarmantan je i interesantan, ja ću opet raditi na svoj način. Ukusi su različiti i ima prostora za sve. Jedini problem je što su gosti uvek isti, ili slični, jer je Srbija mala. Trudiću se da ne pravim gledanost i rejting prema gostima, već da su bitnije neke druge stvari, i onda možete da pozovete u emisiju koga želite, možda čak i one ljude koji nisu toliko interesantni sami po sebi, ali je ono što rade i te kako zanimljivo
- kaže Milan.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: milan kalinić