Riz Viterspun ne može da odoli šarmu Roberta Patinsona

Riz Viterspun ne može da odoli šarmu Roberta Patinsona

Autor: | 20/02/2011

0

Glumica Riz Viterspun koja trenutno snima film "Voda za slonove", ne može da odoli šarmu svog mladog kolege Roberta Patinsona, koji takođe igra u tom ostvarenju.
- On je divan momak i veoma sladak. On veoma lepo izgleda i dobra je osoba - rekla je Riz.
Film "Voda za slonove" je drama o cirkusu čija se radnja odigrava 1930. godine, a u kojoj Robert Patinson igra Džejkoba koji je večno zaljubljen u Marlenu (Riz Viterspun). Uloga opasnog dresera životinja i Marleninog supruga poverena je Kristoferu Valcu, koji je za ulogu u filmu "Prokletnici" osvojio "Zlatni globus" i nominaciju za "Oskara". Riz Viterspun i Robert Patinson trebali su još 2004. da igraju zajedno majku i sina u filmu "Vanity fair", ali do toga nije došlo.

- Izgledao sam starije da bih igrao njenog sina, pa verovatno zbog toga nismo snimali - objasnio je Patinson, dok je zgodna plavuša, koja je nedavno dobila svoju zvezdu na Bulevaru slavnih, rekla:
- Bila sam iznenađena kada sam videla da on treba da igra mog sina. Okrenula sam se ka reditelju i rekla: 'On je tako zgodan! Zar on da bude moj sin?. Premijera "Vode za slonove" zakazana je za 22. april u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin