Najlepša pop pevačica Nataša Bekvalac, pratilje Emina Jahović i Aleksandra Radović

Najlepša pop pevačica Nataša Bekvalac, pratilje Emina Jahović i Aleksandra Radović

Autor: | 02/11/2010

0

Nataša Bekvalac je proglašena za najlepšu pop pevačicu u Srbiji! Atraktivna Novosađanka osvojila je više od 37 odsto glasova u anketi na portalu "Pressonline.rs", u kojoj je učestvovalo skoro 7.500 ljudi! Mis Srbije u kategoriji pop muzike oduševljena je lentom najlepše.
- Iako je o ukusima teško raspravljati, ponosna sam što su me moja publika i čitaoci 'Pressa' proglasili za najlepšu. Lepota dolazi iznutra i samo isijava kroz spoljašnost. Energija je najbitnija i ona čoveka izdvaja od ostalih i čini ga lepim. Zbog toga mi fizički izgled nije najbitniji. Sebe ne doživljavam ni kao lepu ni kao ružnu, već takvom kakva jesam. Ali, iako ne gledam sebe kao na lepoticu, drago mi je što sam dobila tu titulu od 'Pressa' i što me publika vidi kao takvu -
rekla je Nataša, koja je dobila 2.784 glasa.
Lenta prve pratilje pripala je Emini Jahović (26,2 %, 1.966 glasova), dok je za drugu pratilju izabrana Aleksandra Radović (8,2 %, 616 glasova).
- Ispalo je da je to borba dve brinete protiv plavuše. Poznajem obe dame, prelepe su i ostvarene žene. Izuzetno ih cenim kao pevačice. Međutim, ovaj izbor je pokazao da Srbija ipak više voli plavuše!
Vicešampionka Emina poručuje da ne želi da se po lepoti takmiči sa Natašom, s kojom je snimila duet "Gospodine".
- Ne želim da se takmičimo! Samo ću reći da je Nataša lepotica sa sjajnim glasovnim mogućnostima i ogromnom harizmom. Drago mi je što je prihvatila da pesmu 'Gospodine' otpevamo u duetu -
rekla je lepotica koja trenutno u Turskoj snima seriju "Polje lala".
Pop zvezda Aleksandra Radović nije očekivala treće mesto. - Iznenađena sam i počastvovana tako visokim plasmanom. Drago mi je da su me stavili u društvo lepih žena, kao što su Emina i Nataša. Hvala svima - oduševljena je Aleksandra. U fotofinišu četvrtu poziciju uspela je da osvoji Anabela Bukva (6,79 %), koja iza sebe ostavila Jelenu Tomašević (6,67 %) i Mari Mari (5,72 %). Na listi najlepših manje od pet odsto glasova imaju Goca Tržan, Slađana Delibašić, Kristina Kovač i Leontina Pat.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin