Počela Farma: Ušlo 24 takmičara

Počela Farma: Ušlo 24 takmičara

Autor: | 12/09/2010

0

Treći put najpoznatije imanje u Srbiji otvorilo je svoja vrata, a kroz kapiju će proći čak 24 poznate osobe. Svi su najavili da će biti baš ono što jesu, srčani, bez dlake na jeziku, spremni na rad u polju i oko kuće, ali imaćemo tri i po meseca da vidimo da li su to njihova prava lica. Čast da zvanično otvore treću Farmu imali su pevačica Zorana Pavić i političar Marijan Rističević.
- Kladila sam se da ću ući na imanje ako Partizan uđe u Ligu šampiona… odosmo zajedno u elitu -
rekla je pevačica, a Rističeviću će, pored "ajvara i krastavčića" kojima se trenutno bavi, takođe nedostajati utakmice omiljenog kluba.

Za njima su ušli pevačica Zorana Jovanović Šikica i novosadska zvezda devedesetih, Nikola Kostić - Lee Man, kao i "Elitovo" lice Jelena Stožinić i zvezda "Granda" Renato Henc. Bivša Mis Vojvodine Sanja Radinović ušla je "ruku pod ruku" sa narodnjakom i imitatorom Bratislavom Stankovićem Batom, poznatom po hitu "Umri u samoći". Sledeći su bili pevačica Zlata Petrović i političar Milan Paroški, zatim mlada "Zvezda Granda" Jovana Pajić i Baki Đogani, poznatiji kao B3. On je već drugi član najpoznatije "denserske" porodice, pošto je u prošloj Farmi bio njegov brat Gagi.


"Grand" boje brani i Sanja Stojanović, kojoj je karijera posrnula zbog amaterskog porno snimka, a prekinuta je zbog rođenja ćerke Anastasije. Branislav Janković, bivši fudbaler a sada maneken, ušao je sa njom u paru.

- Želim da svima pokažem da Sanja nije samo 'tamo neka koja se snimala tokom seksa' - rekla je mlada pevačica. Sledeći je bio voditeljski par - Jasmina Ana i Zoran Pejić Peja, bivši suprug Zlate Petrović.
- Prznica sam. Očekujte svašta od mene, umem i da se pobijem sa sagovornicima. Seks na Farmi - a što ne bi moglo -
našalio se Peja na račun naziva svoje stare emisije.  Najstarija učesnica je morala zbog Farme da odbije ulogu u seriji i pozorištu, a to je Eva Ras, glumica sa karijerom dugom više od pola veka. Sa njom je ušao pevač Aleksandar Ilić - bez prepoznatljivih brkova.

Porodicu Đogani predstavlja i Natalija Trik FX, Sanijeva supruga. Ušla je zajedno sa drugim bivšim mužem Zlate Petrović, Hasanom Dudićem.
- Sa Zlatom sam u odličnim odnosima, a Peja mi je zet. Svašta je bilo po novinama, ali bićemo u redu -
rekao je on kroz smeh. Pretposlednji su ušli "Zvezde Granda" Katarina Živković i Slobodan Batjarević Cobe. Za pevačicom Tinom Ivanović i Internet zvezdom Ekremom Jevrićem zatvorila su se vrata treće Farme.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: