Vesna i Đole Đogani sa sinom Adrijanom proveli nekoliko nezaboravnih dana u Rimu i prisetili se početka svoje ljubavi

Vesna i Đole Đogani sa sinom Adrijanom proveli nekoliko nezaboravnih dana u Rimu i prisetili se početka svoje ljubavi

Autor: | 10/09/2010

0

Naš najpoznatiji denser Đole Đogani sa suprugom Vesnom i četvorogodišnjim sinom Adrijanom proveo je nekoliko nezaboravnih dana u Rimu. Posle letnjeg provoda u Bečićima, u luksuznom hotelu „Splendid“, popularni muzičar odlučio je da svom muškom nasledniku pokaže lepote i znamenitosti Rima. Njegova supruga Vesna takođe je poželela da opet poseti „večni grad“ jer ju je upravo u njemu, na Španskom trgu, njen sadašnji suprug poljubio i na romantičan način iskazao svoje emocije.
- Mnogo godina sam živeo i radio u Italiji u blizini Rima, tako da se ovoj zemlji uvek rado vraćam. Odgovara mi njihov mentalitet, veoma su srdačni i galantni. Jedva sam čekao da nam sin malo poraste da bi mogao da putuje zajedno sa nama. Na svu sreću, odlično podnosi putovanja i kolima i avionom, tako da smo u mogućnosti da uvek otputujemo na željenu destinaciju - kaže lider grupe „Đogani“.
- Iako u Rimu imam veliki broj poznanika, ovog puta odseli smo u hotelu „Via Veneto“ koji se nalazi u centru grada, nedaleko od „Koloseuma“. Hotel od pet zvezdica pružio nam je najveći mogući komfor, mada smo malo vremena provodili u njemu - ističe Đole i napominje da je njihovom sinu Adrijanu promena sredine veoma prijala.

- Adrijano je bio neumoran. Iako ima svega četiri godine, hteo je sve da vidi, veoma je znatiželjan. Od svega najviše mu se dopala Fontana di trevi. Uživao je u ritualu bacanja novčića u fontanu i zamišljanju želja. Budući da dobro govorim italijanski jezik, Adrijano me je nekoliko puta s nevericom gledao i upitao: „Tata, zašto pričaš tako čudnim jezikom?“ Sad je u uzrastu kada ga sve zanima, pa nas je stalno nešto zapitkivao, tako da smo se Vesna i ja osećali kao da smo u školi - kroz osmeh ističe poznati denser.

- Vesna je emotivno vezana za Španski trg, jer pre nekoliko godina kada smo posetili Rim, odveo sam je na vrh stepenica, izjavio joj ljubav i prvi put je poljubio. Rado smo se sećali tih dana i prepričavali ih. Uživali smo i u poseti Koloseumu, Panteonu, zdanjima na Trgu Navona, divili smo se spomeniku Juliju Cezaru i svim drugim spomenicima kulture, koje smo tom prilikom posetili - kaže Đogani i dodaje da su večernje sate provodili u restoranima, uživajući u različitim italijanskim specijalitetima.

- Osim restorana u centru, porodicu sam odveo u moj omiljeni „San Vittorio“, smešten nedaleko od Rima, u kome se najbolje pripremaju morski specijaliteti. Inače, gazda restorana obožava Srbiju i smatra da imamo najlepše devojke na svetu, pa kada me vidi, uvek je galantan i fantastično me ugosti i posluži neko staro špansko vino koje obožavam - kaže Đole i ističe da mu je žao što zbog Vesnine želje za šopingom nisu uspeli da posete i Vatikan.
- Kada smo krenuli u Rim, moja supruga je rekla da neće ništa da kupuje, pošto je želela da za nekoliko dana vidi što više rimskih znamenitosti. Ipak, italijanske prodavnice delovale su joj izuzetno primamljivo, tako da im nije odolela. Kupila je dva para čizama i još nekoliko odevnih predmeta - završava Đole i kaže da su se po povratku Vesna i on vratili nastupima.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin