Hulio Iglesijas posle 20 godina ljubavi sa Mirandom i petoro dece, krunisali svoju ljubav bakom

Hulio Iglesijas posle 20 godina ljubavi sa Mirandom i petoro dece, krunisali svoju ljubav bakom

Autor: | 10/09/2010

0

Krajem avgusta, jednog sunčanog, toplog i mirnog utorka, Hulio Iglesijas i Miranda Rijnsburger, okruženi svojom decom koja brzo rastu i toliko liče na njih - Migelom, Rodrigom, Kristinom, Viktorijom i Giljermom - sklopili su brak. Ne tajno, već u intimnoj atmosferi. Ne na iznenađenje sveta, već zbog ljubavi. Zajedno sa svojom decom i dva svedoka, koji su sa porodicom već trideset godina, jer upravljaju njihovim imanjem, krivudavim putem koji vodi od njihove kuće na obronku zelene planine, od njihovog utočišta u Španiji, spustili su se iz Ohena u Marbelju.
Za ovu svečanu priliku mlada je pripremila dve haljine, obe bele, od pamuka i čipke, koje su nosile potpis Oskara de la Rente, velikog prijatelja Hulija Iglesijasa i njegovog partnera u kompaniji „Grupo Punta Cana“. Na vratima parohijske crkve Virhen del Karmen, u Marbelji, već ih je čekao sveštenik, kome su u obavljanju svetog čina venčanja pomagala još dva sveštena lica. Spojili su ih zauvek u svetu zajednicu braka, u bogatstvu i siromaštvu, u bolesti i u zdravlju. U kapeli u dvorištu, između kuće i bazena, odakle se vidi more, izgovorili su „Misu zahvalnosti“.

- Navršava se dvadeset godina emocija u kojima sam osećao duboko divljenje prema njoj, dvadeset godina mnogih lepih stvari koje su se dogodile, dvadeset godina koje bih želeo da u ovom trenutku ponovo proživim - rekao je Hulio koji je, dok je silazio iz aviona na jednom od svojim mnogobrojnih putovanja po svetu, slučajno ugledao zanosnu Mirandu na stepenicama i rekao je svom saputniku: „Ovo će biti moja žena.

Šta za vas znači ovo venčanje?
- Jedan veoma važan trenutak u našem životu i u životu naše petoro dece.
Kako su ga doživela deca?

- S obzirom da su dovoljno odrasli, savršeno su shvatili značenje ovog trenutka pod čijim su velikim utiskom. Mi smo takođe duboko uzbuđeni što sa njima delimo ovaj tako poseban događaj.
Zašto tek sada?

- O venčanju smo razgovarali skoro dvanaest godina, ali osećali smo se kao da smo u braku. Sada smo odlučili da ozvaničimo našu vezu sklapanjem građanskog i crkvenog braka. To što se navršilo dvadeset godina otkako se poznajemo nije bio motiv. Na ovaj čin podstaklo nas je to što je nastupio pravi trenutak.
Zbog čega baš u Španiji?

- Moja supruga i ja obožavamo Španiju i veoma smo srećni u našoj kući u Marbelji. Miranda se zbog mojih španskih korena oseća koliko Holanđankom toliko Španjolkom, a i naša deca se takođe osećaju Špancima. Zahvaljujemo im što su nam iskazali pažnju i sa nama podelili ovaj emotivni trenutak.

Tekst: Mamen Sančez

Fotografije: Hesus Karero

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin