Osuđivali je i vređali: Pevačica imala 162 kilograma, prepolovila se i otkrila kako

Osuđivali je i vređali: Pevačica imala 162 kilograma, prepolovila se i otkrila kako

Autor: | 05/01/2024

0

Smršala Krstinja Matanović, ne biste je prepoznali danas

Pevačica Krstinja Matanović, kada se pojavila u "Zvezdama Granda", imala je 162 kilograma.

Tokom takmičenja dobijala je oštre kritike na račun svog izgleda, a potom se podvrgla najpre operaciji želuca kao i zatezanja kože i smršala skoro 100 kilograma i sada je druga osoba.

- Imala sam 162 kilograma, a sada imam 70! Volela bih da smršam još samo nekoliko kilograma. Operacije smanjenja želuca i zatezanja kože bile su teške i obe su, hvala Bogu, bile uspešne! Uklonili su mi dosta kože, ne znam tačno koliko, a oporavak je bio težak...

Youtube Screenshot

 

- Pratila sam savete doktora i zato nije bilo greške. Sada jedem sve, ali mnogo manje, a najviše volim čorbice i voće - priča Krstinja i dodaje da se ne kaje što je išla pod nož:

- Nisu lake operacije, ali kada vidim rezultat, zaboravim na sve! Sada, posle dve i po godine i dve zahtevne operacije, postajem svesna koliko sam uradila i koliko sam sada srećnija! Sijam na svakom polju i daj Bože da tako i potraje!

Pročitajte: Doručak Ace Sofronijevića skida više od 10 kilograma, idealan za zimske dane

- Imam više samopouzdanja. To je dobro i za moj posao, jer je pored dobrog pevanja važno i da lepo izgledam.

- Ovo je prvi put da sam objavila sliku u kupaćem kostimu a da nisam imala peškir preko sebe ili da nisam sakrila neki deo tela - rekla je Krstinja za Informer.

Nakon što je drastično smršala, Krstinja se razvela i vratila devojačko prezime Matanović, ali je ubrzo našla novog dečka.

 

 

Pevačica je sada najnovijim objavama na svom profilu na Instagramu oduševila sve promenom.

Pročitajte: Vređali je najstrašnije - Supruga Pirsa Brosnana smršala 45 kilograma i ućutkala svet

Krstinja je postala plavuša, a zatim u crnoj haljini pozirala pored jelke i niko nije mogao da veruje da je to ona, te je usledila lavina pozitivnih komentara.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još