Verujem da više nije živa... Navodna tvrdnja advokata Kejt Midlton zapanjila svet

Verujem da više nije živa... Navodna tvrdnja advokata Kejt Midlton zapanjila svet

Autor: | 13/03/2024

2

Advokat Kejt Midlton izneo šokantne tvrdnje

Prošlo je više od dva i po meseca otkako se Kejt Midlton izgubila svetu iz vida.

Misteriozna operacija, oporavak daleko od očiju javnosti, sumnjive fotografije na kojima je možda ona, a možda i nije, nedostatak informacija...

Toby Melville/Getty Images

 

Razumljivo je što su sve glasnija pitanja šta se zaista dešava sa lepom princezom, ali i što se pletu sve neverovatnije teorije zavere.

Među najšokantnijima je navodna izjava jednog od njenih advokata, koja je, u najmanju ruku, sablasna: “Verujem da je mrtva”.

Pročitajte: Hronologija nestanka Kejt Midlton - Da li je operacija pošla po zlu ili se princeza razvodi

Međutim, njegovo ime nije navedeno, niti postoji bilo kakav dokaz da je to rečeno. Samo se po Tviteru od juče vrti video snimak sa generisanim glasom spikera koji se poziva na njen pravni tim i jednog od njih koji iznosi tvrdnju da Kejt Midlton više – nije živa.

Da li su stvari izmakle kontroli i dvor sada ne zna šta da radi? Ako je istina, monarhija bi mogla da se sruši kao kula od karata.

Dve princeze od Velsa, obe omiljene i obožavane, majke budućih kraljeva, da izgube život pod krajnje neobičnim okolnostima?

Dajana je poginula 1997. godine, kada nisu postojale društvene mreže, pametni telefoni, "Gugl", kada niste mogli da saznate bukvalno sve što vas zanima u roku od pet sekundi, kada vesti nisu obilazile globus u deliću sekunde...

Profimedia

 

Danas je priča potpuno drugačija. Svako može da postane virtuelni privatni detektiv, pa nije čudo što se ovoliko različitih priča i teorija zavere isplelo oko iznenadnog i već prilično dugog odsustva Kejt Midlton.

Pročitajte: Da li je Kejt napustila dvor? Fotografija princeze nakratko je smirila javnost, ali i probudila nove sumnje

Jasno je zbog čega su svi zabrinuti i zbog čega se cela planeta pita šta se zaista dešava sa jednom od najpopularnijih ličnosti našeg doba.

Možda ona i ne mora, ili ne može, da se pojavljuje, ali zašto je palati toliki problem da saopšti bilo šta? Pritisak javnosti je ogroman, a dvor i dalje ćuti.

Tu i tamo iskrsnu neke mutne i sumnjive “fotošopirane” fotografije, što očigledno nije dovoljno da se svet smiri.

Goff Photos/Profimedia

 

Postoji protokol prema kojem se zvanično ne govori o zdravstvenom stanju članova kraljevske porodice.

Međutim, ovo je vanredna situacija, jer je Kejt Midlton za mnoge više od princeze.

Takođe, kralj Čarls, najviši član te iste porodice, odmah je progovorio o svom problemu i otkrio da mu je dijagnostifikovan rak.

Zašto se o njegovoj snaji toliko ćuti?

Ming Yeung/Getty Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Slavica 18:20 14.03.2024
Odgovori

Pa ako se ispostavi da nije ziva to je greh veliki i zalost za decicu onda su je monstrumi ubili isto kao i Dajanu zalosno

miju 15:45 16.03.2024
Odgovori

"Postoji protokol prema kojem se zvanično ne govori o zdravstvenom stanju članova kraljevske porodice. " sledeca recenica "Takođe, kralj Čarls, najviši član te iste porodice, odmah je progovorio o svom problemu i otkrio da mu je dijagnostifikovan rak. " PA STA JE S PROTOKOLOM KRALJU

hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti