Kejt Midlton već pobedila jedan tumor? Princeza se i pre nove dijagnoze mučila sa ozbiljnim problemima

Kejt Midlton već pobedila jedan tumor? Princeza se i pre nove dijagnoze mučila sa ozbiljnim problemima

Autor: | 24/03/2024

0

Kejt Midlton ima rak, a sumnja se da je jedan već pobedila

Dugačak je spisak zdravstvenih problema sa kojima se i pre dijagnoze kancera suočavala Kejt Midlton. Video-saopštenje koje je poslala u petak uveče šokiralo je svet, mada su mnogi još od trenutka kada je javljeno da je imala operaciju abdomena pretpostavljali da je reč o nečem ozbiljnom.

Mark Case/Getty Images

 

Posle objave, koja je istog časa postala udarna planetarna vest, pojavile su se insinuacije da je princeza od Velsa sredinom januara zapravo operisala rak, i da je podvrgnuta hemoterapijama koje obično slede posle hirurškog zahvata. No, sve je, kao i do sada, ostalo samo na nagađanima.

Pročitajte: Kejt je počela sa hemoterapijom - Šta do sada znamo o bolesti i lečenju koji očekuju princezu od Velsa

U međuvremenu, Kejt i Vilijam uputili su novu poruku, zahvalili svima na brizi i lepim željama, i zamolili javnost i medije da poštuju njihov mir i privatnost.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Kako je princeza objasnila u snimku, kancer je otkriven u testovima posle operacije. Dijagnoza je bila veliki šok, ali sada je u ranoj fazi lečenja preventivnom hemoterapijom. I dalje nije poznato gde je otkriven rak. No, većina stručnjaka s kojima su britanski mediji kontaktirali veruje da će se uspešno izlečiti i oporaviti.

Majka troje dece i ranije je imala problema sa zdravljem, ali sa svima se uspešno nosila. Poznato je da je tokom sve tri trudnoće patila od poremećaja poznatog kao gravidarna hiperemeza, čiji su simptomi, između ostalog, ekstremna mučnina, iscrpljenost, gubitak telesne težine, dehidriranost.

Chris Jackson/Getty Images

 

Tokom prve trudnoće, sa princom Džordžom, bila je hospitalizovana zbog jakih jutanjih mučnina. I kasnije, dok je nosila Šarlot i Luja, patila je od istog sindroma. Mnogi smatraju da su upravo iscrpljujuće trudnoće razlog njene preterane mršavosti.

Pročitajte: Osoblje klinike u kojoj je operisana Kejt Midlton pod istragom, evo šta su uradili

Kejt Midlton ima rak, a sumnja se da je jedan već pobedila. Naime, “Daily Mail” podseća da na levoj strani glave ima ožiljak dugačak osam centimetara, koji je prvi put primećen 2011. na prijemu u Klarens hausu. Pošto su ga svi uočili, odmah je objašnjeno da je nastao kao rezultat operacije kada je bila dete.

Chris Jackson/Getty Images

 

Iako su izvori bliski dvoru potvrdili da je operacija bila veoma ozbiljna, daljih komentara nije bilo. „Privatna stvar”, rečeno je. Nagađalo se tada da je reč o većoj povredi ili uklanjanju nekog tkiva, a možda i tumora. No, za ovo poslednje lekari smatraju da je malo verovatno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tom Jenkins/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti