MODNI ŽIRI Karleuša bez dlake na jeziku o oblačenju Lepe Brene: Znam da će mi zameriti

MODNI ŽIRI Karleuša bez dlake na jeziku o oblačenju Lepe Brene: Znam da će mi zameriti

Autor: | 22/04/2024

0

Jelena Karleuša i Lepa Brena, svaka u svom fahu, decenijama zauzimaju sam vrh muzičke scene. 

Naravno, kada je reč o dve tako velike zvezde, neminovno je interesovanje za njihov porodični život, prijateljstva i putovanja, a svakako i za izbor garderobe, šminku, frizuru... 

I jedna i druga često su bile mete članova raznih modnih žirija, koji su za njih imali i reči hvale, ali i brutalne kritike. Ovog puta redakcija Hype televizije zamolila je Jelenu Karleušu da prokomentariše stajling Lepe Brene, a ona je, kao uvek, bila brutalno iskrena. 

Miloš Miletić

 

– Brena je žena sa čijom se glavom igraju mnogi – započela je Karleuša, koja po mišljenju mnogih ide u korak sa svetskim trendovima. 

– U poslednje vreme neko se ozbiljno igra sa Brenom. A igra se i sa svojom slobodom jer je ovo što imamo priliku da vidimo na Breni – krivično delo.

Pročitajte: Tajna čuvana 30 godina - Ovako je Dragana Mirković ujela za srce Brenu, godinama nisu pričale

Ne štedeći reči, Jelena Karleuša je nastavila sa iznošenjem modnog suda.

– Slobodno mogu reći da ko god se u poslednje vreme bavi Breninim kostimima čini zločin prema jednoj legendi i za to treba da odgovara.

Stajlinzi u kojima se folk zvezda pojavljuje njenu mlađu koleginicu asociraju na pomisao da je Brena, kako je navela, zaposednuta. 

Instagram

 

– Ne znam šta bih drugo mogla da pomislim osim da Brena uopšte nije tu. Kao da su vanzemaljci ušli u njeno telo i žive u tim neverovatnim kostimima. Prosto, ne mogu da poverujem da ona dozvoljava sebi da tako nešto obuče za nastup.

Uz konstataciju da Brenu mnogo voli, i molbu da joj ne zameri na brutalnim konstatacijama, Jelena Karleuša je zaključila: 

– Znam da će mi zameriti. Ta žena je velika legenda i zauvek će to biti. Smatram da njeno “pakovanje” mora biti onakvo kako zaslužuje: besprekorno i u skladu sa mnogim stvarima koje je prate. Ovo što vidimo to definitivno nije. 
Uprkos oštrim opaskama Jelena Karleuša je bila blagonaklona kada je trebalo oceniti Brenin. Dala joj je ocenu 3+. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram