Lejdi Gaga i Ceca nosile kreacije sa potpisom ove domaće kreatorke

Lejdi Gaga i Ceca nosile kreacije sa potpisom ove domaće kreatorke

Autor: | 06/07/2020

0

Stajling Lejdi Gage često je meta mnogih modnih kritičara, ali i komentara na društvenim mrežama. Međutim, popularna pevačica povremeno zna da iznenadi pogođenim odevnim kombinacijama, a svojevremeno je nosila haljine srpske dizajnerke Jelene Malešević.

Kreatorka koja je svojevremeno imala prilike da obuče najkontroverzniju pevačicu, bar kada je o modi reč, u nedavnom intervjuu za domaće medije navela je da je moda njen umetnički način da se iskaže.

Stajling Lejdi Gage - Kako je došlo do saradnje?

Na pitanje kako je počela da sarađuje sa svetskim zvezdama Jelena je rekla da je to bio dugačak put.

‒ To je bio dugačak put. Sve je počelo od angažmana na „Fashion Weeku“ u Beogradu, posle čega sam počela da radim u pozorištima kao kostimograf. To mi je pomoglo da savladam zanatski deo ovog posla koji je vrlo bitan. Onda sam počela da putujem i u inostranstvu sam imala prilike da sarađujem sa raznim svetskim zvezdama.

Istakla je da je najznačajniju saradnju imala upravo sa Lejdi Gagom i Džudit Hil, koja je bila prvi glas Amerike. Takođe je sarađivala sa mnogim poznatim ličnostima kao stilista za dodelu „MTV“ nagrade.

‒ Nije lako doći do tih ljudi. Presudna je bila moja saradnja sa poznatom radnjom u Njujorku, koja ima najluđe i najotkačenije stvari. Lejdi Gaga je sama ušla u radnju i kupila, a mene su obavestili ljudi da se to desilo. Ona je moju haljinu nosila u emisiji „Saturday night live“  rekla je Jelena za „Novu S“.

 Džudit Hil ju je našla baš mene. Ona me je zamolila da joj izradim kostim za turneju, koji joj se mnogo dopao. Ašer je takođe kupovao moje stvari.

Pročitajte: Lejdi Gaga proglašena ikonom stila

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Morfium Couture (@morfiumfashion) дана 14. Авг 2017. у 1:40 PDT

Kreatorka koja izrađuje komade visoke mode istakla je da za njene modele postoji i interesovanje domaćih zvezda. Iako je njen brend „Morfium“ poprilično ekstravagantan, njene kreacije nosili su Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Stanić, ali i Sajsi MC, Nikolija, čak i Luna Đogani.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Morfium Couture (@morfiumfashion) дана 26. Јан 2020. у 11:35 PST

Kreatorka je istakla da naša javna scena prati svetsku tako da je potpuno razumljivo što su godinama posle saradnje sa Lejdi Gagom na red došle i naše zvezde, koje imaju osećaj za „showbiz“ i visoku modu smatraju neodvojivim delom nastupa.

Pročitajte: Modna inspiracija – Ponesite sako kao Ana Stanić

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Morfium Couture (@morfiumfashion) дана 26. Јан 2020. у 11:36 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, ATAImages, Instagram

Pročitajte još