Iznenadićete se: Ove holivudske lepotice jedva su pobedile anoreksiju

Iznenadićete se: Ove holivudske lepotice jedva su pobedile anoreksiju

Autor: | 05/07/2020

0

Anoreksija je u Holivudu i te kako zastupljena, o njoj se retko piše javno, ali brojne lepotice priznale su da su se dugo borile sa ovim poremećajem. Poznate holivudske glumice i pevačice nisu uvek mogle da se nose sa slavom, pa su se borile sa teškom bolešću. Nećete verovati da su sve ove slavne dame preživele pakao anoreksije.

Anoreksija je poremećaj u ishrani, koje su mnoge poznate ličnosti dobile zbog truda da izgledaju što bolje i mršavije.

Neke od njih nikada nisu želele da priznaju svoj problem, iako je bilo očigledno, dok su druge javno govorile o njemu i na taj način bile inspiracija drugim ženama koje se bore sa istim problemom.

Ovih 5 holivudskih lepotica su imale anoreksiju.

Anđelina Džoli

Iako nikada nije želela da prizna svoj problem, sve fotografije Anđeline Đoli dokazale su da se bori sa anoreksijom. Posle razvoda od Breda Pita drastično je smršala, a spekulisalo se da ima i rak i da boluje od paranoje.

Pročitajte: Anoreksija ili nešto drugo - Anđelina Džoli šokirala sve na dodeli nagrada

Demi Lovato

Mnogi nisu verovali da pevačica koja se proslavila u Diznijevim filmovima boluje od anoreksije, s obzirom na to da čak ima kilograme viška. Ona je otvoreno govorila o svom problemu i priznala da je godinama povraćala hranu koju pojede i izgladnjivala se zbog izgleda.

Demi Mur

Posle razvoda od Eštona Kučera, Demi, koja je uvek bila mršavica, počela je da izgleda kao kostur. Pre pet godina paparaci su je uhvatili kako izlazi iz bolnice, a doktori su saopštili da se glumica bori sa anoreksijom.

Pročitajte: Demi Mur deprimirana - Dobijam mnogo manje uloga jer starim

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimoore) дана 5. Нов 2019. у 7:51 PST

Lejdi Gaga

Kontroverzna pevačica i veliki humanitarac u jednom trenutku drastično se ugojila, što je izazvalo oštre komentare javnosti. Pevačica je ubrzo otkrila da se sa bulimijom i anoreksijom borila od 15. godine i da bi žene trebalo da budu sigurne u svoje telo.

Lindzi Lohan

Glumom je počela da se bavi još kao devojčica, a kada je postala tinejdžerka, ušla je u svet skandala, alkohola i droge, pa je završila u zatvoru. U jednom intervjuu 2006. godine Lindzi je priznala da je bila bolesna do anoreksije. Njeno stanje bilo je toliko loše da je mislila da će zbog anoreksije umreti.

Pročitajte: Začarani krug poremećaja ishrane - Izgladnjivanje je opasno

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram