U jeku estradnih razvoda oglasila se Ivana Španović, pravo u metu

U jeku estradnih razvoda oglasila se Ivana Španović, pravo u metu

Autor: | 28/03/2024

0

U jeku estradnih razvoda oglasila se i Ivana Španović i to snažnom porukom iz knjige čuvene glumice Mire Furlan.

I sama atletičarka, krajem prošle godine, doživela je ljubavni brodolom kada se nakon dve godine braka razvela od Marka Vulete

Stefan Tomasevic/ATA Images

 

Ubrzo je stigla vest o razvodu Meline Džinović, a potom nas je pre nekoliko dana ostavila u šoku informacija da se Dragana Mirković, posle 24 godine, razvodi od Tonija Bijelića i stavlja tačku na odnos koji je naizgled bio savršen.

Upravo zbog ovakve situacije na estradnom nebu, oglasile su se brojne poznate ličnosti koje su i same prošle kroz isto, pruživši podršku koleginicama u ovako teškim životnim situacijama.

Pročitajte: Dva meseca od razvoda Ivana Španović blista pored poznatog glumca - I on je posle mnogo vremena nasmejan

Ivana Španović je jedna od njih.

- Neka nam se dogodi život...Uz to, najvažnije, to je bio jedini način na koji smo mogle putovati, a putovati se moralo po svaku cenu.

- Činilo nam se ključno za život, poput kiseonika - stoji u objavi Ivane Španović u kojoj je osim citata iz knjige „Voli me više od svega na svetu” naše Mire Furlan, objavila i fotografiju dela u rukama ležeći na ležaljci pokraj bazena.

Inače, u ovoj knjizi Mira Furlan emotivno otkriva svoje intimne drame, prikazuje lice i naličje glumačkog života, oživljava bezbrižnije vreme u kome su ljudi verovali u bolji svet i opisuje opšti sunovrat na ovim prostorima.

ivanaspanovic/Instagram

 

„Voli me više od svega na svetu” je pre svega ispovest žene – nežne, ranjive i plemenite – koja je neprestano preispitivala sebe i čiji je život bio pun uzbuđenja, uspeha, prepreka, padova, ljubavi i izdaja.

U njoj se otvoreno govori o tome šta biti žena znači u ovom svetu.

Nesumnjivo je da Ivana Španović pruža svu podršku ženama koje su prošle kroz sličnu situaciju kao što je i ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti