Ni reč nije prećutala: Lepa Brena o razvodu Dragane i Tonija imala mnogo toga da kaže

Ni reč nije prećutala: Lepa Brena o razvodu Dragane i Tonija imala mnogo toga da kaže

Autor: | 28/03/2024

1

Lepa Brena, koja se decenijama druži sa Draganom Mirković, otvoreno i iskreno je ispričala šta misli o novonastaloj situaciji u porodici pevačice koja se posle 24 godine braka razilazi od supruga Tonija Bijelića.

- Zaista ne bih volela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas...

Petar Đorđević

 

- Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dve smo počele da radimo sa istim čovekom, koji je pravio velike zvezde i pravio jedan ozbiljan pevački tim.

- Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo... Mogu da zamislim kako se ona oseća - počela je Brena.

Pročitajte: Prvo oglašavanje Tonija Bijelića posle razvoda od Dragane - Evo šta je poručio o porodici i novoj ženi

- Volela bih da kažem jednu stvar... Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi - nastavila je folk zvezda.

- Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno.

- Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani - zaključila je Brena za „Prvi red” na K1.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (1)

Loading
Jelena 07:29 29.03.2024
Odgovori

Dragana glavu gore i samo napred,uz svoju divnu decu.Vreme je lek za svaku ranu pa i ovu koja bas boli.Na kraju su samo muzevi gubitnici,i svako zlo na kraju se pokaze kao dobro.

hellomagazin.rs Antonio Ahel, Zorana Mandić/ATAImages

Slične Vesti