Dvorac, luksuzni automobili, televizija... Šta Dragana Mirković dobija posle razvoda od Tonija

Dvorac, luksuzni automobili, televizija... Šta Dragana Mirković dobija posle razvoda od Tonija

Autor: | 26/03/2024

0

Dragana Mirković i Toni Bijelić rastaju se posle 24 godine braka. Muzička zvezda podnela je zahtev za razvod, a uveliko je počelo da se spekuliše i o pedeli imovine.

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, sve to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Privatna arhiva

 

- Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak.

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici.

Prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji. 

- Molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi - napisala je Dragana Mirković, a saopštenje je preneo Kurir.

Petar Đorđević

 

Dragana Mirković i Toni Bijelić u braku su stekli višemilionsku imovinu.

Prema poslednjoj proceni sajta Net Worth Celebrities, bogatstvo folk zvezde navodno je oko 100 miliona dolara.

Doskorašnji par poseduje veliki broj nekretnina, dvorac, privatnu televiziju, kao i firmu za prodaju luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj njenih kolega.

Mirko Tabašević

 

Biznismen Toni Bijelić pre nekoliko godina kupio je od nemačke kompanije „Xenatec“ fabriku i prava za proizvodnju kupe verzije luksuznog automobila „majbah“ i investirao novac u novi početak, a 2022. je odlučio da ode korak dalje i pozicionira se na novo tržište.

Prilikom posete Egiptu sklopio je unosan poslovni ugovor, odnosno prodaju „majbah kupea“ u Kairu. Pored toga, u planu je širenje na tlu Saudijske Arabije, što će biti više nego dobar strateški potez uzme li se u obzir koliko bogataša živi u tom delu sveta.

Kako će Dragana i Toni posle razvoda podeliti veliko bogatstvo mahom stečeno u braku saznaćemo kada se završi parnica. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Najnovije vesti