Tijana Dapčević se prepolovila: Dva puta nedeljno jela jednu namirnicu, skinula 45 kilograma

Tijana Dapčević se prepolovila: Dva puta nedeljno jela jednu namirnicu, skinula 45 kilograma

Autor: | 06/03/2024

0

Dijeta Tijane Dapčević je sve što vam treba pred leto

Tijana Dapčević imala je ozbiljan problem sa kilogramima, pa je tako rešila da uzme stvar u svoje ruke. Pravilna ishrana, treninzi i dobra volja pomogli su joj da dođe do neverovatnih rezultata.

- Odlučila sam se na taj korak kad sam uvidela da se ne osećam više dobro u svojoj koži, kao i da ne mogu da uđem u određene komade garderobe.

- Htela sam da investiram u svoje zdravlje i laganim koracima uz balansiranu ishranu i malo fizičke aktivnosti uspela sam da za nepuna četiri meseca smršam 15 kg - rekla je jednom prilikom Tijana za „Lepotu i zdravlje”.

Amir Hamzagić/ATA Images

 

- Moja ishrana se zasniva na izbalansiranim obrocima. Jedem dosta povrća i voća, malo mesa, sigurno dvaput nedeljno ribu – nikada nisam gladna jer jedem bukvalno sve, osim određenih namirnica koje mi smetaju.

Izbacila sam testo iz ishrane i sada sama pravim hleb od integralnog brašna. Ne jedem slatkiše, a od mlečnih proizvoda samo mladi sir, prenosi Glorija.

Dijeta Tijane Dapčević dala je odlične rezultate, ali se pevačica na tome nije zaustavila.

Pročitajte: Kako smršati posle pedesete - Ovako je Snežana Đurišić za dva meseca istopila 20 kilograma

Kada je u medijima odjeknula vest da je smršala 45 kilograma, mnogi su pomislili da joj preti anoreksija, no, fotografije su pokazale da izgleda bolje nego ikada.  

„Izgledaš božanstveno”, „Bravo za ovu lepu ženu”, „Zgodnice”, samo su neki od komentara ispod Tijaninih fotografija nastalih pre izvesnog vremena na letovanju u Hurgadi.  

Marija Mladjen/ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Amir Hamzagić/ATA Images