Ko je tajanstveni muž Cecine sestre Lidije? Evo čime se bavi i zašto jedini iz porodice beži od kamera

Ko je tajanstveni muž Cecine sestre Lidije? Evo čime se bavi i zašto jedini iz porodice beži od kamera

Autor: | 05/02/2024

0

Muž Lidije Ocokoljić enigma za javnost

Porodica Ražnatović je velika i uvek se nešto dešava, interesantna je medijima i javnosti, a kako se slažu, možemo da vidimo i u dokumentarnom serijalu Ceca Show.

Znamo sve o Anastasiji, koja se u međuvremenu udala i nastavila život u Sevilji, nisu nam nepoznanica ni Veljko i Bogdana, koji će uskoro po treći put postati roditelji, a šta je sa onima o kojima se najmanje piše i priča?

Mirko Tabašević

 

Cecina mlađa sestra Lidija sa svojom porodicom već više od dve decenije živi u kući na Dedinju. Nedavno se pričalo da će se odseliti iz vile, ali to se nije desilo.

Pročitajte: Strogi roditelji Ceci jednu stvar nikada nisu oprostili - Mira i Slobodan Veličković želeli su ovakav život svojoj ćerki

Srećno je udata i ima četvoro dece sa Predragom Ocokoljićem, a upravo je on član dinastije o kome se najmanje zna.

Mirko Tabašević

 

Misteriozni muž Lidije Ocokoljić trudi se da sačuva svoj privatni život i ne voli da se eksponira. Za njega je popularna pevačica uvek imala samo reči hvale.

Pročitajte: Lidijina naslednica ni nalik Cecinoj ćerki: Anastasija iznela čist glamur, a Helena...

Predrag, koji je rođen 1977. godine u Beogradu, bio je aktivan fudbaler, a dva puta je nosio i dres reprezentacije. Karijeru je počeo u beogradskim klubovima Dorćol i Palilula, da bi zatim postao prvotimac niškog Radničkog i beogradskog Obilića.

Mirko Tabašević

 

Muž Lidije Ocokoljić igrao je i za ukrajinski Šahtjor, francuske timove Tuluz i Šatoru, kao i za nekoliko klubova sa Kipra.

Sa Cecinom sestrom, s kojom je u braku skoro dve decenije, ima ćerku Helenu i sinove Viktore, Iliju i Petra. Trenutno se bavi poslom fudbalskog menadžera. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti