Udahnite duboko: Nina Seničar na plaži pokazala kakvim atributima raspolaže

Udahnite duboko: Nina Seničar na plaži pokazala kakvim atributima raspolaže

Autor: | 09/01/2024

0

Nina Seničar na plaži pokazala savršenu figuru

Prošle godine u ovo vreme objavljivala je fotografije sa dodele "Zlatnih globusa", kojoj je prisustvovala sa suprugom Džejom Elisom, a sada se javila sa druge, egzotičnije destinacije.

Los Anđeles, u kojem poslednjih godina živi i radi, Nina Seničar nakratko je zamenila Dominikanskom Republikom.

Instagram

 

Lepa Novosađanka pratiocima na Instagramu šalje razglednice od kojih polazi voda na usta, što zbog tropskih prizora, visokih temperatura i sunca, što zbog njenog izvajanog tela sa minimumom garderobe. Uostalom, više od kupaćeg kostima u takvom raju na zemlji joj i ne treba.

Pročitajte: Običan džemper, farmerke, a na ramenu malo bogatstvo - Torba Nine Seničar nikad neće izaći iz mode

„Moja formula za savršen odmor: bez šminke, bez cipela, sa knjigama, kartama, hranom“, napisala je pored albuma koji otvara fotografija sa šeširom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Tu su i palme, knjige (jedna je „Komo“ Srđana Valjarevića), morski plodovi, ležaljka... Na pitanje „sa decom ili bez dece?“, Nina se nasmejala i odgovorila potvrdno. Na odmoru joj društvo očigledno prave suprug i ćerka Nora Grejs.

Pročitajte: Gibanica i domaća rakija... Ovako je Nina Seničar sa mužem proslavila katolički Božić

Drugi album izazvao je još više pažnje, budući da je prva slika raspametila sve koji su je videli. A kako i ne bi kada su u prvom planu Ninina savršena figura, duge noge i izvajani mišići. Tu je i plaža iz snova, ali nju je, iz razumljivih razloga, malo ko primetio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Nekoliko dana pre nego što se uputila u Dominikanu jedna od najlepših Srpkinja sa mužem je obeležila Božić po gregorijanskom kalendaru, a tom prilikom na meniju se našao i jedan omiljeni ovdašnji specijalitet – gibanica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Amy Sussman/Getty Images Via Guliver

Najnovije vesti