Milica Milša prevarena, hitno se oglasila:  Obaveštavam sve da je na najbestidniji način...

Milica Milša prevarena, hitno se oglasila: Obaveštavam sve da je na najbestidniji način...

Autor: | 10/10/2023

0

Objava Milice Milše potresla obožavatelje

Milica Milša i Žarko Jokanović hitno su se oglasili na društvenim mrežama sa nekoliko objava u kojima tvrde da su žrtve velike prevare.

Privatni album

 
 

– Obaveštavam sve da je na najbestidniji način na internetu puštena lažna reklama za preparat za mršavljenje, u kojoj je plasiran tekst koji nikada nisam napisala i da su zloupotrebljene moje privatne i profesionalne fotografije s ciljem obmane javnosti – napisala je Milica Milša.

Pročitajte: Tuga u domu Žarka Jokanovića i Milice Milše, otišla je zauvek - Najlepša naša, bez tebe ništa neće biti isto

– Čak je u fotošopu dodata kutija ovog preparata na fotografiju iz serije u kojoj sam igrala. Lažna je i prepiska sa klijentima pod mojim imenom. Nikada nisam čula za ovaj preparat, nisam ga koristila, niti bilo kome preporučila. Protiv odgovornih sam podnela krivičnu prijavu – dodala je.

Instagram

 

– Svi koji su prevareni ovim lažnim oglasom u kome se laže da ovaj preparat preporučuje Milica trebalo bi da to prijave policiji. Stiže vam krivična prijava, kriminalci! – napisao je potom Žarko.

Pročitajte: Penthaus u kome je sve podređeno uživanju - Zavirite u novi dom Milice Milše i Žarka Jokanovića FOTO

Podsetimo, i Miloš Timotijević nedavno je bio žrtva lažnog predstavljanja, a osoba je u njegovo ime promovisala proizvod za mršavljenje.

Petar Đorđević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dalibor Danilović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti