Milica Milša u suzama zbog supruga: Ono što joj je Žarko uradio nikada se ne zaboravlja

Milica Milša u suzama zbog supruga: Ono što joj je Žarko uradio nikada se ne zaboravlja

Autor: | 28/12/2023

0

Jedan od najskladnijih parova na našoj glumačkoj sceni Milica Milša i Žarko Jokanović, na proslavi poslednje klape serije "Zakopane tajne", govorio je o poslovnim projektima, ali i o braku, i ko je kome najveća podrška.

- Vrlo smo zadovoljni, publika obožava seriju. Zatrpani smo pitanjima kada će treća sezona, mi smo je snimili, snimili smo kraj serije, 202 epizode - odgovorila je Milica.

Ata Images

 

Žarka smo upitali da li je lakše ili teže raditi na seriji sa suprugom.

- Lakše je zato što je Milica objektivna, zato što je sjajan profesionalac, zato što je iskusna. Jako volim da, kada završim epizodu, dam Milici da je pročita, da čujem njene reakcije, i to vam negde bude reper kako to zapravo izgleda.

Na pitanje da li je nekada došlo do sukoba na setu Milša je odgovorila.

- Ne, ne. Kad je serija u pitanju zaista je neprevaziđen, mislim da je cela ekipa, glumci, reditelji i svi koji rade, da su jako zadovoljni.

Pročitajte: Žarko ga je prihvatio kao rođeno dete - Sin Milice Milše promenio izgled, to nije isti Antonije

- Mi smo tandem, pun ljubavi i poštovanja. Mi podržavamo jedno drugog u svemu što radi. Morate imati osobu koja vam je podrška u životu.

- Ona jeste moja najveća podrška, ja se trudim da budem njena, našem detetu smo podrška. Za porodicu je bitno da budemo tu jedni za druge - istakao je Jokanović.

Privatni album

 

Znamo da je Milica lepa žena, pa sigurno ima puno udvarača, da li ste ljubomorni?

- Ja toliko radim da to ne primećujem. To može da bude na početku veze, kada ste mlađi. Mi već dugo plovimo na velikom kruzeru koji se zove brak i život, da bi primetili te male turbulencije. Meni jako godi što je moja žena, ne samo ovako lepa. Ona je pre svega dobar čovek, beskrajno plemenita i dobra. Puna nežnosti i brige za sve - rekao je Žarko za Informer.

Upravo ove reči raznežile su Milicu Milšu, zbog čega se rasplakala pred kamerama.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatni album

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti