Žarko ga je prihvatio kao rođeno dete: Sin Milice Milše promenio izgled, to nije isti Antonije

Žarko ga je prihvatio kao rođeno dete: Sin Milice Milše promenio izgled, to nije isti Antonije

Autor: | 03/11/2023

0

Sin Milice Milše promenio izgled

Ljubavna priča Milice Milše i Žarko Jokanovića zaista je za film, posebno kad uzmemo u obzir da je scenarista prihvatio sina svoje supruge kao svog. Antonija Isakovića glumica je rodila na četvrtoj godini studija, i godinama je bila samohrana majka.

Ata Images

 

Ali Antonije ipak nije odrastao bez oca. Žarko ga je prihvatio kao svog od trenutka kad se venčao sa Milicom, i njihova mala porodica konačno je bila kompletirana.

Pročitajte: Milica Milša nikada nije otkrila ko je otac njenog sina, Žarko ga je prihvatio kao rođeno dete - Najviše na svetu voli te tvoj Debeli

O ljubavi koju Žarko ima prema Antoniju svedoči i mnogo zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, a scenarista ne propušta da kaže koliko je ponosan na svog sina.

Instagram

 

Sada je Žarko objavio zajedničku fotografiju sa naslednikom, a iza kamere je bila upravo Milica.

Pročitajte: Komšije su sigurno ljubomorne - Terasa Milice Milše je pravi rajski vrt, minimalizam ne postoji u njenom rečniku

‒  Mi, momci i mama fotograf. Spremni za nove avanture ‒ napisao je Žarko u opisu slike, a svi su primetili drugačiji imidž njihovog sina.

Naime, Antonije je ošišao svoju dugu kosu koju je dugo negovao, i moramo priznati da mu nova frizura odlično stoji.

Instagram

 

U poslednjem intervjuu koji je dala za HELLO! glumica je, između ostalog, rekla:

‒ Antonije je veoma brižan i poslednjih nekoliko godina ponaša se kao da je on nama roditelj. Brine o nama kao da smo mi deca. Uredno mu se javljamo kad negde odemo ili kad se vratimo kući, slušamo njegove preporuke i uputstva, i zaista smo ponosni što smo odgajili tako divnog, plemenitog i uspešnog čoveka.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti