Anita Mančić potvrdila da se razvela: Odlučila sam da budem dobro

Anita Mančić potvrdila da se razvela: Odlučila sam da budem dobro

Autor: | 23/09/2023

0

Anita Mančić, jedna od najboljih glumica mlađe generacije, nikad nije volela da mnogo priča o privatnom životu. Dovoljne su, naravno, sjajne uloge kojih je bilo bezbroj u njenoj karijeri. Ipak, u više navrata pomenula je neostvarenu želju da postane majka, a nedavno je u životnoj ispovesti za emisiju „Una, due, tre“ na „Una televiziji“ govorila i o razvodu posle dve decenije braka.

Nebojša Babić

 

„Ja sam odlučila da budem dobro. Ima problema, malo te lome, ali nekako ostaneš na nogama. Ja sam jednostavno rešila da hoću da mi svaki dan bude dobar dan“, rekla je, između ostalog, popularna glumica.

Pročitajte: Ovo je muž Anite Mančić - Godinama se borila da postane majka, Bojan joj je bio najveća podrška

U komentarima ispod najave za emisiju ređali su se komentari puni komplimenata. Jedan je glasio: „Toliko volim ovu ženu, ona je miks svega lepog, a najlepše je kod nje je što ne forsira sve svoje kvalitete. A s druge strane oni se prelivaju”.

Facebook

 

Dramska umetnica dugo je bila u braku sa grafičkim dizajnerom Bojanom Dedićem. Tokom uporne borbe za potomstvo on joj je, kako je istakla, bio najveća podrška.

Pročitajte: Deset godina trajala je borba za potomstvo, ovo je priča Anite Mančić - Prebolite mnogo toga u životu, pa i to

Uvek je o njemu pričala u superlativu, pa je teško poverovati da je takvoj ljubavi došao kraj. Nije poznato kada su se razveli, ali su, po svrmu sudeći, ostali u dobrim odnosima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin