Anita Mančić se RAZVELA u tajnosti, bivši muž već verio drugu FOTO

Anita Mančić se RAZVELA u tajnosti, bivši muž već verio drugu FOTO

Autor: | 21/07/2023

0

Anita Mančić se razvela u tajnosti

Iako je na javnoj sceni duže od tri decenije, glumica Anita Mančić vešto je izbegavala „ćaskanja“ sa novinarima, pa se o njenom privatnom životu zna taman toliko koliko je ona bila spremna da podeli.

ATA Images

 

Nije tajna da je godinama pokušavala da se ostvari kao majka, nekoliko puta se podvrgla procesu vantelesne oplodnje, ali ništa nije dalo rezultate. Na kraju je, teška srca, odustala i pomirila se s tim da neće imati decu.

Pročitajte: 10 godina bezuspešno se borila za potomstvo, ovo je priča Anite Mančić - Prebolite mnogo toga u životu, pa i to

Veliku podršku imala je od supruga Bojana Dedića, sa kojim je dugo bila u braku i o kome je uvek govorila biranim rečima, pa je bilo teško i pretpostaviti da ta ljubav ide ka kraju.

Kada su se Anita i Bojan razveli nije poznato, tek činjenica je da je on krenuo dalje. Na njegovom Fejsbuk profilu vidljiv je post iz marta 2022. gde piše: „Got engaged to Bitza Zec“.

Facebook printscreen

 

Mada je završio Fakultet primenjenih umetnosti i dizajna, Bojan Dedić radi kao personalni trener.

„Da se predstavim: radim kao lični trener. Iza mene su 43 godine iskustva u sportu i dvadeset u radu sa ljudima. Prvak sam Srbije na 100 m sprint, 110 m prepone, u skoku udalj i bodibildingu. Završio sam aikido, kendo, džudo i karate. Trenirao sam hokej u Kanadi, kao i gimnastiku (parter i razboj). Dugo se bavim boksom. Imam licencu trenera boksa za sve kategorije i vodio sam svoj kik-boks klub“, naveo je, između ostalog, u jednoj objavi.

Pročitajte: "Koji muž bi to trpeo?" Anita Mančić u suzama o borbi sa sterilitetom i kako je to uticalo na njen brak

Imajući u vidu da zajedničke fotografije sa Anitom Mančić još krase njegov profil, reklo bi se da je sa bivšom suprugom, uprkos tome što je otpočeo novo životno poglavlje, i dalje u dobrim odnosima.

Facebook

 

„Kada ti neko kaže da je tužan i da ga boli duša, nemoj da mu držiš lekcije kako biti srećan. Zagrli ga čvrsto i ne puštaj dok on tebe ne pusti“, glasi jedna od životnih mudrosti koju je Bojan Dedić podelio na društvenim mrežama.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti