Maksim i Fedor su tatina slika i prilika: Šapićeve sinove nikada ne viđamo u javnosti, izrasli su u velike momke FOTO

Maksim i Fedor su tatina slika i prilika: Šapićeve sinove nikada ne viđamo u javnosti, izrasli su u velike momke FOTO

Autor: | 17/04/2023

0

Sinovi Aleksandra Šapića liče na tatu

Aleksandar Šapić ima čime da se pohvali. Posle velikih sportskih uspeha posvetio se politici, ali odgovorna funkcija i često prebukiran raspored ne sprečavaju ga da pronađe vreme za porodicu.

Pročitajte: Skrivena od pogleda - Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Aleksandara Šapića u kojoj živi sa tajanstvenom suprugom i sinovima FOTO

Boško Karanović

 
 

Gradonačelnik Beograda tek u retkim prilikama i sa određenim povodom pratiocima na Instagramu dozvoli da zavire u njegov privatni svet. Tako je Uskrs čestitao idiličnom porodičnom fotografijom na kojoj je zagrlio suprugu Milicu, sa kojom je u braku od 2015. godine, a tu su i njihovi sinovi Maksim i Fedor. Porodica Šapić ležerno je pozirala u sportskom izdanju, dečaci su već veliki i neodoljivo liče na oca.

Pročitajte: Obična haljina i stomak do zuba - Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Milice i Aleksandra Šapića FOTO

Instagram

 

Nekadašnji vaterpolista priznao je da ne voli da pokazuje ljubav preko društvenih mreža, ali neupitno je da mu je roditeljstvo na prvom mestu. Aktivno učestvuje u vaspitavanju sinova i ne propušta priliku da pohvali suprugu koja je stub ove skladne porodice. Da se ponosi Maksimom i Fedorom može se videti i u opisu njegovog Instagram profila, gde je naveo ono što mu je najbitnije  – humanitarni rad i očinstvo. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još