Tajna Zorice Brunclik i Kemiša isplivala posle 37 godina: Upoznajte Ninu Aranđelović

Tajna Zorice Brunclik i Kemiša isplivala posle 37 godina: Upoznajte Ninu Aranđelović

Autor: | 28/04/2024

0

Tajna Zorice Brunclik isplivala

Kada biste negde pročitali vest da je Nina Aranđelović održala koncert na Tašmajdanu, da li biste znali o kome je reč? Teško, mada je reč o priznatoj pevačici sa višedecenijskom karijerom.

Gostujući u emisiji “Ami G Show”, Zorica Brunclik pristala je da govori o nekim manje poznatim detaljima iz privatnog života, pa je bez ustručavanja priznala koliko ima kilograma, čega se najviše boji i koga bi povela na pusto ostrvo.

Prvo pitanje bilo je “leksikonsko”: ime, prezime i nadimak.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Zorica Brunclik, svojevremeno su me zvali Nina - odgovorila je pevačica i tako je otkrivena tajna Zorice Brunclik koju je malo ko znao.

Pročitajte: Zorica Brunclik - Moj bivši muž ne zna kako mu izgledaju unuci, a Sari smo nedavno proslavili punoletstvo

Folk zvezda otkrila je tom prilikom i da joj u pasošu piše prezime Aranđelović, a zatim uz smeh napomenula: Nema Kemiš.

Podsetimo, Zorica Brunclik udavala se tri puta i svaki put je za muža birala harmonikaše.

Tajna Zorice Brunclik isplivala

Pre nego što je 1985. godine rekla „da“ Miroljubu Aranđeloviću Kemišu, sa kojim i danas neguje jednu od najskladnijih zajednica na javnoj sceni, u braku je bila sa Zoranom Tutićem, a zatim i sa Ljubom Kešeljom.

Boško Karanović

 

Svakom mužu rodila je po jedno dete: Kemišu Zlatu, Zoranu sina Đorđa, a Ljubi ćerku Miljanu. Kao što je poznato, Zorica Brunclik ima i ćerku Mariju, koju je 1977. godine rodila u vanbračnoj vezi.

Njen prvi izabranik ipak nije bio harmonikaš, već fudbaler. Reč je o Ahmedu Ćeloviću iz Priboja, koji je kasnije igrao za Rijeku.

Velika ljubav, nažalost, nije bila krunisana brakom, a dobro upućeni tvrde da je sve pesme koje je snimila krajem sedamdesetih Zorica posvetila upravo Marijinom ocu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Amir Hamzagic/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti