Milena Marić: Nije lako igrati zavodnicu

Milena Marić: Nije lako igrati zavodnicu

Autor: | 02/08/2012

0

Atraktivna crnogorska glumica Milena Marić privukla je veliku pažnju kao zavodnica Lina u seriji "Budva na pjenu od mora", zbog čega mnogi očekuju da je seks-simbol i u privatnom životu, što ona nikako nije.
- Ukazala mi se prilika da upoznam dosta novih osoba otkako je serija krenula i često su mi se dešavale situacije da se ljudi razočaraju, naročito muškarci, jer očekuju da sam ja Lina. Kada vide kakva sam u stvari, opuštena, vaspitana, prijatna, iznenade se. Mada, mislim da se muškarcima dopadaju žene kao što je Lina - kaže glumica, dodajući da joj je neverovatno to što je poistovećuju sa ulogom koju igra.
Milena je dosta proučavala tip žena kakva je Lina - beskrupulozne opasnice. Kaže, nimalo joj nije bilo lako, ali kako joj sa svih strana stižu pohvale, čini se da je posao veoma dobro uradila. U jednoj anketi su je čak svrstali među najseksepilnije žene bivše Jugoslavije, ali sebe ne vidi tako.
- Pored te titule prolazim kao da nije meni dodeljena. Meni se sve ovo desilo u zrelim godinama u kojima mi je sve to usputno i ne pridajem tome previše značaja. Zaključak je da u suštini više prija nego što ne prija - kaže Milena.
Milena naglašava da njen partner ima razumevanja za posao kojim se bavi. Mnogim muškarcima ne bi bilo lako da svoju devojku gledaju u provokativnim scenama kakve Milena često mora da odigra, ali ova brineta kaže da njen momak shvata da je u pitanju samo glumački zadatak.
- Ja na to gledam kao na ulogu a i on isto tako. Ne smeta mu i ne pravi problem oko toga, razume me i poznaje me. Puno mi znači kako njegova tako i podrška moje porodice - ističe lepa glumica.

Izvor: 24saa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti