Milena Marić: Ubrzane pripreme za novi angažman

Milena Marić: Ubrzane pripreme za novi angažman

Autor: | 19/12/2012

0

Sve popularnija crnogorska glumica, Milena Marić svakodnevno trenira, ne bi li se pripremila za jednu od novih uloga. Milena je ulogom Line u seriji „Budva na pjenu od mora“ privukla pažnju mnogobrojnih filmadžija iz Srbije ali i regiona, pa su nove ponude postale njena svakodnevnica. Pored glume, i nakit za kosu koji izrađuje veoma je popularan, a od nedavno krasi i glave najvećih zvezda domaće estrade, među kojima su i Ceca Ražnatović. Nerado govori o poslu, ali tu i tamo se pohvali novim ponudama, pa je nedavno pomenula i angažman, tačnije ulogu u filmu za koju će morati da se dovede u top formu. Iako joj mnoge koleginice i sada zavide na izgledu, Milena je odlučila da se posveti aktivnim, svakodnevnim treninzima.

Jednom dnevno vežba u teretani „Etno džim“ na Banjici, i aktivno učestvuje u kampanji protiv gojaznosti, koju je nedavno pokrenula sportska robna marka „Puma“ u saradnji sa fitnes centrom čije je Milena zaštitno lice.
 - Postigli smo odlične rezultate, i sve je više ljudi koji su odlučili da se reše viška kilograma. Tačno je i da treniram svaki dan, i verujte mi da se osećam fenomenalno - kaže Milena.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti