Kolin Firt nastavio da muca i posle "Kraljevog govora"!

Kolin Firt nastavio da muca i posle "Kraljevog govora"!

Autor: | 11/05/2011

0

Kolin Firt, ovogodišnji dobitnik Oskara za ulogu britanskog kralja Džordža VI kojeg je igrao u filmu "Kraljev govor", ni godinu dana nakon završetka snimanja  filma ne može da se osobodi mucanja. Firt se dugo spremao da na najbolji mogući način odglumi britanskog kralja koji je imao govornu manu, ali sada mu je ona prešla u naviku. Tokom svog kratkog i duhovitog govora prilikom dodele prestižne nagrade u Kodak teatru u Holivudu, Firt je kaže jedva uspeo da prikrije  novostečenu govornu naviku.Govoreći za britanski magazin "Westside" glumac je objasnio kako i sada u privatnom razgovoru uhvati sebe kako govori na isti onaj način kao u filmu.
- Verovatno dok razgovaram sada sa vama možete da osetite kako na momente počnem da mucam, postoje trenuci kada je to vrlo zarazno - rekao je glumac novinaru.
Kraljevska porodica toliko je bila oduševljena načinom na koji je pedesetogodišnji glumac dočarao Džordža VI, da se u britanskim medijima čak spominjalo kako će mu dodeliti i plemićku titulu.
Firt kaže da je vežbao za ovu rolu tako što je gledao arhivske snimke kralja Džordža VI i mucao toliko često pre snimanja da mu je to postao sasvim normalan način na koji razgovara. Glumac dodaje kako je posebno istraživao i beležio sve što je mogao da nađe o tome kako je kralj prestao da muca. Možda je tu rešenje njegovog sadašnjeg govornog problema.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti