Matea Milosavljević doživela kompletnu transformaciju: Kosa kraća nego ikad, kako vam se sviđa?

Matea Milosavljević doživela kompletnu transformaciju: Kosa kraća nego ikad, kako vam se sviđa?

Autor: | 29/08/2023

0

Frizura Matee Milosavljević podelila javnost

Matea Milosavljević postala je prava ikona stila nakon što se proslavila ulogom u seriji „Igra sudbine“. Glumica često objavljuje svoje autfite i frizure, i služi kao inspiracija mnogim devojkama koje ne robuju modnim trendovima već žele da postave svoja pravila.

Instagram

 

Glumica ne krije da dugo nije bila zadovoljna svojim izgledom, pa je često bila i na dijetama.

Pročitajte: Vesna Trivalić napravila drastičnu promenu, više ne izgleda ovako

 

‒ Dugo sam bila nezadovoljna sobom, nesigurna, na dijetama, te nisam dovoljno mršava, te postala sam premršava. Da bih onda, ni sama ne znam kako, pre dve-tri godine ukapirala i ko sam i šta sam, i počela da se zaista dobro osećam u svojoj koži. Sklona sam gojenju, volim da jedem i mrzim da kuvam. Živela baka koja sve sprema! Poslednjih meseci ne jedem meso, ali nije reč o odluci tipa „neću od sutra“, već se dogodilo spontano – iskreno je ispričala Matea u jednom intervjuu za „HELLO!“.

Instagram

 

Matea pleni samopouzdanjem na svojim fotografijama i na javnim događajima, i ne plaši se promene. Tako je iznenadila pratioce kada je pre tri godine odsekla svoju dugu kosu na kraći bob, a drastičnu promenu svi su dočekali sa oduševljenjem.

Instagram

 

U međuvremenu je kosa porasla, i glumica je dodala i nekoliko ekstenzija. Sada je Matea pokazala da ponovo želi da se igra sa frizurama i bojom kose, i pokazala da je spremna na još jednu promenu.

 

Instagram

 

Glumica je predstavila crni bob sa gustim šiškama, i dok se u potpunosti ne posveti ovoj promeni, sada sa perikom isprobava kako joj stoji ovaj stil.

Pročitajte: Transformacija - Una Čolić promenila imidž, kraća kosa i boja za kojom jači pol ludi

 

Iako su mnogi komentarisali da joj ova frizura dodaje godine, drugi su pohvalili ovaj izbor u nadi da će glumica zaista da se opredeli za ovako kratku bob frizuru koja će je istaći u glumačkom svetu u kom dominiraju duže kose svetlije nijanse.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još