Besplatno testiranje znanja stranih jezika za srednjoškolce!

Besplatno testiranje znanja stranih jezika za srednjoškolce!

Autor: | 31/01/2018

0

Poznavanje stranih jezika se danas smatra neophodnim u skoro svim oblastima života, bilo da se radi o putovanjima, korišćenju interneta, slušanju muzike i gledanju filmova ili nastavku obrazovanja u inostranstvu.

Za sve srednjoškolce koji nisu sigurni na kom nivou je njihovo znanje stranih jezika, imamo sjajnu vest!

Obrazovni sistem Equilibrio organizuje besplatno testiranje znanja stranih jezika za učenike gimnazija i srednjih stručnih škola sa teritorije Beograda (na testiranje se mogu prijaviti i učenici 8. razreda) i poziva sve srednjoškolce da dođu u prostorije škole, provere svoje znanje i steknu besplatano uverenje o znanju stranog jezika!

Besplatno testiranje podrazumeva izradu pismenog testa u trajanju od 60 min, koji obuhvata gramatičke i leksičke jedinice određenog jezika.

Jezici za koje tinejžeri mogu  proveriti njihovo trenutno znanje su: engleski, nemački, italijanski, španski i francuski.

Testiranje znanja stranih jezika će se održati u dva termina (učenici mogu da odaberu jedan od ponuđenih termina):

  • 3. februar 2018. sa početkom u 12h
  • 10. februar 2018. sa početkom u 12h

Besplatno testiranje održaće se se u nastavnom centru Trg republike (Bulevar despota Stefana 22, II sprat).

Svim srednjoškolcima na osnovu rezultata testa biće izdato besplatno uverenje o prikazanom trenutnom znanju. Nivoi znanja stranih jezika su određeni prema standardima Saveta Evrope (od A1 do C2).

Za sve one tinejdžere koji na vreme žele da počnu da rade na sebi i provere svoje znanje, besplatno testiranje u Obrazovnom sistemu Equilibrio i sticanje uverenja predstavljaju pravu odluku!

Za besplatno testiranje potrebno je prijaviti se telefonom na broj 063 595 300 (10h -16h) ili online popunjavanjem formulara na stranici:

www.kursevizasrednjoskolce.com/besplatno-testiranje

Više o Teen akademiji i aktuelnim kursevima koji su u ponudi pogledajte na:

www.kursevizasrednjoskolce.com/kursevi-jezika-za-srednjoskolce

Top of Form

 

Hellomagazin.rs Promo