Povratite izgubljeni balans organizma u Chenot Espace wellness centru u One&Only Portonovi rizortu

Povratite izgubljeni balans organizma u Chenot Espace wellness centru u One&Only Portonovi rizortu

29/09/2022

0

Početak jeseni često je vreme u godini kada osećamo da su nam i telo i um van uobičajenog balansa – imunitet pada, a neretko osećamo umor i bezvoljnost, dok nam se organizam navikava na sporiji, zimski režim. Iako su ovakve promene neizbežne i na njih kao pojedinci ne možemo uticati, možemo preduzeti određene korake kako bi nam te prirodne tranzicije tokom godina postale sve lakše i bezbolnije. 

Pravilan detoks organizma jedan je od tih koraka, a tu filozofiju zastupa i Chenot metoda koju je razvio čuveni švajcarski wellness stručnjak Anri Šeno (Henri Chenot), nakon godina pažljivog i dubokog ispitivanja procesa starenja, zdravlja, vitalnosti i harmonije organizma. 

Promo

 

Svetski poznati Chenot metod detoksikacije i obnavljanja tela moguće je iskusiti i u One&Only hotelu u okviru Portonovi rizorta, gde su prilagođeni programi i naučno dizajnirani tretmani za poboljšanje vitalnosti i optimalno zdravlje dostupni tokom cele godine.

Promo

 

Nakon inicijalnih dijagnostičkih testova, svakom gostu Chenot Espace wellness centra prepisuje se set tretmana i planova ishrane, koje je moguće personalizovati i koji u sinergiji rade na stimulisanju tela da eliminiše toksine, poveća vitalnost, aktivira energetske kanale i uravnoteži telesnu fiziologiju. Prilagođeni tretmani su sveobuhvatni i holistički i uključuju nutritivne menije, rasporede fitnes treninga, namenske spa tretmane, aktivnosti za ublažavanje stresa i kozmetičko ulepšavanje.

Promo

 

Promo

 

Kada je u pitanju ishrana, specijalna Chenot dijeta čisti telo na ćelijskom nivou, uravnotežava metabolizam i hormone, obnavlja crevnu floru i stvara energiju i ćelije koje nas biološki održavaju mladima. Sva jela zasnovana su na svežim, zdravim sezonskim namirnicama, pretežno biljnog porekla, koje ćete nakon Chenot iskustva moći da pripremate i kod kuće. 

Promo

 

Uz korigovanu ishranu, gosti Chenot Espace centra prolaze kroz niz medicinskih i kozmetičkih tretmana – od visokotehnoloških nutritivnih i bioloških pregleda, tretmana opuštanja, detoksikacije i poboljšanja cirkulacije putem hidroterapije, do revitalizirajućih tretmana za lice i telo koji će povratiti sjaj i vitalnost kože. 

Promo

 

Najjednostavnije rečeno, jedinstvena fuzija savremenih dijagnostičkih i tehnoloških resursa i drevne kineske medicine pomaže pojedincima da povrate izgubljeni lični balans duha i tela, bez obzira na starost. Primenjujući naučne principe na inovativne tretmane za obnavljanje ćelija i oslobađanje toksina, Anri Šeno preoblikovao je zastarela načela o bezgraničnom potencijalu mladosti i neizbežnom propadanju organizma koje nastaje starenjem. Njegova metoda daje svakom pojedincu jednaku šansu za sprečavanje nagomilavanja toksina, stvaranja upala i oksidativnog stresa na ćelijskom nivou, istovremeno štiteći i unapređujući mentalne, fizičke i energetske sposobnosti. 

Promo

 

Za rezervacije i više informacija o Chenot Espace konceptu i različitim programima posetite: https://www.oneandonlyresorts.com/sr/portonovi/experiences/wellness/chenot-espace.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti