Verica Šerifović plače od sreće, Marijin otac zatečen: Ništa nisam znao o tome, zabranila mi je...

Verica Šerifović plače od sreće, Marijin otac zatečen: Ništa nisam znao o tome, zabranila mi je...

Autor: | 15/12/2023

0

Verica Šerifović presrećna, Marijin otac zatečen

Ovih dana niko nije srećniji od Marije Šerifović, jer se konačno ostvario njen dugogodišnji san. Sin Mario svet je ugledao početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, gde je Marija otputovala još u novembru sa majkom Vericom, svojom najvećom životnom podrškom.

Youtube printscreen

 

Prijatelji i fanovi dele radost sa popularnom pevačicom, čestitke pljušte sa svih strana, ali Verica je u ovim trenucima na sedmom nebu. Postala je baka, dobila je prvo unuče... Ima li veće sreće?

Pročitajte: Ko je otac deteta Marije Šerifović? Otkrivena strogo čuvana tajna: Moj sin će sve znati

Bila je sa ćerkom u najvažnijem momentu u njenom životu – kada je prvi put uzela bebu u naručje. Suze su potekle same od sebe, jer Marija je i njoj ispunila veliku želju. Svojevremeno joj je posvetila pesmu “Pepeljuga”, koja je postala veliki folk hit. Da li će uskoro nešto otpevati i unuku?

Arhiva Hello!

 

Verica se samo nakratko oglasila za Blic:

- Najsrećnija sam žena na svetu! Rodilo mi se unuče! U Americi sam i ne bih se dalje oglašavala. Samo želim da svi znaju koliko sam ponosna.

Njen bivši suprug Rajko Šerifović za Kurir je preneo prve utiske, ne krijući da je u šoku.

- Marija mi je zabranila da dajem izjave, ali ovim putem želim da vam kažem da sam najsrećniji čovek na svetu i da je ona sve to uradila, a da ništa nismo znali. Srećan sam što me je zvala da vidim dete. Posle 18 godina smo nekako uspostavili odnose, a ona i njena majka su me pozvale da ga vidim.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još