Kako brzo rastu... Marijana proslavila rođendan ćerke, slavljenica med, a tortu bi devojčice poželele

Kako brzo rastu... Marijana proslavila rođendan ćerke, slavljenica med, a tortu bi devojčice poželele

Autor: | 09/12/2023

0

Marijana Mićić sredinom oktobra na svet je donela drugu ćerku Senu, a danas sa partnerom Milošem Marjanovićem ima poseban razlog za slavlje!

Naime, Marijana i Miloš slave rođendan prvoj ćerki Ani, a preslatka devojčica danas puni fantastične dve godine, pa su joj povodom toga mama i tata priredili pravu zabavu.

Instagram

 

Slavljenica je bila u preslatkoj rozebež haljinici od tila, a mama ništa nije prepustila slučaju, pa je devojčici napravila dva repića koja su se savršeno uklopila uz celokupan stajling.

Na stolu se našla rođendanska torta sa Miki Maus motivima, dok su se iznad stola nalazili roze baloni.

Pročitajte: Ime kakvo se retko čuje kod nas - Otkriveno kako je Marijana Mićić nazvala ćerku

Voditeljka, kao i njen dugogodišnji partner, za ovu priliku odabrali su opušten autfit, a s obzirom na to da se mala Sena nedavno rodila, voditeljka još ne želi da je pokaže javnosti.

Instagram

 

Podsetimo, sa emotivnim partnerom Milošem Marjanovićem, koji je po profesiji producent, zajedno je skoro deset godina, ali, koliko je poznato javnosti, nisu se venčali.

Pročitajte: Cela zemlja ga zna, a samo retki da je legendarni roker svekar Marijane Mićić! Spremite se na iznenađenje FOTO

Par se upoznao slučajno, a lepa voditeljka prvi susret opisuje kao sudbinski. U intervjuima često ističe da je uz Miloša postala bolja u svakom pogledu.

- To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna i posesivna. On je sve to sveo na minimum - ispričala je u jednom intervjuu za HELLO!.

Instagram

 

Miloš je, inače, sin Srđana Marjanovića, kantautora i gitariste, predstavnika „stare garde“ jugoslovenske rok muzike.

U karijeri dugoj pet decenija snimio je brojne pesme, ali je, bez sumnje, najpoznatiji po strofi: „Mi smo jedno drugom uvek govorili vi...“

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još