Mama se za tebe borila: Hristina Popović rodila je ćerku uprkos svim prognozama, ovo je njena prelepa Luča

Mama se za tebe borila: Hristina Popović rodila je ćerku uprkos svim prognozama, ovo je njena prelepa Luča

Autor: | 30/11/2023

0

Ćerka Hristine Popović je preslatka

Izgledi da Hristina Popović ispuni svoju veliku želju i ostvari se kao majka bili su izuzetno slabi. Glumica je više puta javno govorila o velikoj borbi za potomstvo koja ju je iscrpljivala, ali iz koje je na kraju izašla kao pobednik. 

Ata Images

 

Pre 11 godina na svet dolazi devojčica prelepog imena - Luča. Ime neobično i posebno, a ispostaviće se da će Luča izrasti u baš takvu devojčicu - zabavnu, svoju, i potpuno jedinstvenu. Hristina je Luču dobila s hrvatskim glumcem Bojanom Navojcem, s kojim se upoznala na snimanju filma „Parada" 2011. godine. 

Pročitajte: Goca i Raša posle 8 godina braka rekli KRAJ! Ne treba mene niko da sažaljeva...

Glumica je progovorila jednom prilikom o vaspitanju deteta, i tada je rekla da nema poseban sistem.

– Nemam način odgajanja deteta. Ona se igra i dalje jer ja volim da se igram i dalje. Svi u mojoj porodici su sačuvali to dete u sebi. Nemam neki sistem vaspitavanja, nego ono što je roditelj shvatam da je to nekako taj kod koji oni preuzimaju. Na primer, ja sam odrastala nekako u dubljim porukama. Keva drži pljugu i kaže: "Nemoj slučajno ikad da piješ alkohol", a ćale drmne viski. Nemoj da piješ, nemoj da pušiš, a zapravo oni to sve rade. To prilično zbunjuje dete. Sve ono što ja živim inače, živi i ona zajedno sa mnom – ispričala je jednom prilikom Hristina.

Ata Images

 

Hristini je bitno da ne guši svoje dete, već joj dozvoljava da se ponaša u skladu sa onim kako se oseća.

– Puštam da se ispoljava njeno biće jer je to ono što je meni zapravo interesantno. Nije mi interesantno da imam neko vaspitano dete koje je pod normama. Bitno je da zadrži sebe – rekla je glumica i istakla da podržava Luču i kad joj padnu na pamet malo blesavije ideje.

Pročitajte: Jakov, Jovan i jedna princeza - Ćerka Seke Aleksić poneće prelepo ime

– Moje dete želi da bude astronaut, to sam inače i ja želela. Za razliku od mojih, ja neću reći: ‘Gde ćeš ti u svemir?’ – kazala je Hristina gostujući na crnogorskoj Televiziji „E".

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images