Bio sam odvratan prema njemu, danas smo kumovi: Ovaj reprezentativac je krstio Veljkovog sina Krstana FOTO

Bio sam odvratan prema njemu, danas smo kumovi: Ovaj reprezentativac je krstio Veljkovog sina Krstana FOTO

Autor: | 20/07/2023

0

Kum Veljka Ražnatovića je poznati sportista

Iako je sa zvučnim prezimenom mogao lako da korača kroz život, Veljko Ražnatović odlučio je da se za svoje mesto pod suncem sam izbori, u bukvalnom smislu reči. Sa 25 godina postao je najbolji profesionalni bokser Srbije i tako dokazao da se trud i rad isplate.

Miloš Nadaždin

 

Boks je oduvek imao status „muškog“ sporta, koji je grub i opasan, ali to nije odvratilo Cecu, Bogdanu i Anastasiju Ražnatović da isprate svaki Veljkov važan meč. A uz takvu podršku poraz je nezamisliv.

ATA Images

 

Osim profesionalnih priznanja, Veljku Ražnatoviću sport je doneo i brojna prijateljstva. Kapiten Bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić postao mu je kum, ali je u podkastu MMA Institut iskreno priznao da njihovo upoznavanje nije mnogo obećavalo.

Pročitajte: U tu kuću se ne vraćam! Veljko posle rođenja drugog sina presekao, Ceca odlučila da se ne meša

‒ Kada je prvi put došao kod nas u salu, bio sam odvratan prema njemu. On to i danas priča. I ja to pričam. Momke koji su sparingovali sa njim terao sam da ga „ugase“, da ga nauče da boks nije nešto što možeš tek tako da treniraš. Druže, moraš da se izmaltretiraš. I on je izdržao sve.

MMA Institut printscreen

 

Sportisti su ljudi za primer iz mnogo razloga pa i zato što su, kad uvide svoje greške, spremni da se javno izvine. To je uradio i Vladan Babić, danas kum Veljka Ražnatovića.

Pročitajte: Da je Veljko bokser to svi znaju, ali ne i da se bavi ovim biznisom

‒ Ne znam da li bih ja prvi to uradio, verovatno ne bih. Ali, on je posle svega došao i pružio mi ruku. Pomislio sam, ako se on tako ponaša prema meni, ne mogu ja sad da budem mentol. To bi značilo da sa mnom nešto nije u redu.

Instagram

 

Posle turbulentnog početka Veljko i Vladan postali su odlični prijatelji, a iz prijateljstva se nedavno rodilo i kumstvo.

‒ Ja sam mu krstio drugog sina. Bože zdravlja, planiramo i neke zajedničke projekte ‒ naveo je kapiten našeg nacionalnog bokserskog tima.

Privatna Arhiva

 

Privatna Arhiva

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još