Sa tri godine mi je rekao: Ja nisam dečak! Ovo je transrodna ćerka Šarliz Teron koju je glumica usvojila kao sina FOTO

Sa tri godine mi je rekao: Ja nisam dečak! Ovo je transrodna ćerka Šarliz Teron koju je glumica usvojila kao sina FOTO

Autor: | 19/07/2023

0

Šarliz Teron nikada nije stala na „ludi kamen” iako su iza nje duge veze sa poznatim muškarcima. Pomenimo tek kolege Stjuarta Taunsenda i Šona Pena. Međutim, nijedan nije ispunio uslove da postane njen muž, kao ni otac njene dece. Zato je odlučila da se kao majka ostvari na drugačiji način.

Tristan Fewings/Getty Images

 

Slavna glumica usvojila je 2012. sina Džeksona, a tri godine kasnije i devojčicu kojoj je dala letnje ime – Ogast (avgust). Oboje su tamnoputi.

Pročitajte: Zaljubljena u prezgodnog Dimitrijevića - Srce Šarliz Teron ukrao lepotan sa ovih prostora FOTO

Kako je jednom prilikom objasnila, želela je da je deca zauvek podsećaju na zemlju iz koje potiče, a to je Južnoafrička Republika. Međutim, otkako je postala mama, bizarne glasine o njenim vaspitnim metodama ne prestaju.

Instagram

 

Iako je precizirala da je prvo dete dečak, na paparaco fotografijama on obično izgleda kao – devojčica. Da li holivudska diva zapravo ima dve ćerke? Kada je shvatila da se našla na udaru javnosti i da je sumnjičavo gledaju dok se sa mališanima šeta ulicom, odlučila je da objasni o čemu je reč.

Pročitajte: Priča se da želi da postane dečak - Dženifer Lopez konačno otkrila u kom se rodu obraća ćerki

U jednoj emisiji istakla je da sina odgaja kao ćerku i da je „Džekson devojčica isto koliko i njegova sestra Ogast“.

- Da, i ja sam mislila da je on dečak, ali onda me je sa tri godine pogledao direktno u oči i rekao mi: „Ja nisam dečak“. I eto, sad imam dve devojčice kojima želim da u životu postignu sve što žele. Nije na meni da odlučujem o njihovom polu, to prepuštam njima – rekla je Šarliz.

Instagram

 

Pitanja u stilu „šta zna dete od tri godine“ i slična nimalo je ne interesuju. No, moguće je da je reč samo o prolaznoj fazi.

Setite se Šajlo Džoli Pit, koja je želela da bude dečak, a onda se pretvorila u prelepu devojku koja je nasledila sve što je najbolje i od mame i od tate.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti