Upravo ga je ostavila preko Instagrama: Slavnog fudbalera supruga javno poklonila ljubavnici čije je ime odlično poznato u Srbiji FOTO

Upravo ga je ostavila preko Instagrama: Slavnog fudbalera supruga javno poklonila ljubavnici čije je ime odlično poznato u Srbiji FOTO

Autor: | 24/04/2023

0

Francuski fudbaler Lukas Ernandes, koji trenutno igra za Bajern iz Minhena, našao se usred skandala koji je inicirala njegova partnerka.

Profimedia

 

U bombastičnoj objavi na Instagramu Ernandesova partnerka Amelija Ljorente obelodanila je da je njihovoj ljubavi došao kraj.

„Možeš da prestaneš da igraš na dve strane, Lukase. Kristina Bučino, poklanjam ti ga. Nemoj samo da zaboraviš da imaš dvoje dece koje uopšte ne viđaš‟, napisala je Amelija na popularnoj društvenoj mreži, a potom obrisala sve zajedničke fotografije.

Pročitajte: Ko je bogatiji? Ronaldo mesečno uplaćuje Heorhini 100.000 evra, ali nije do kolena Mesijevoj Antoneli

Instagram

 

Kristina Bučino je italijanska influenserka, a Amelijina poruka usledila je nakon što je Lukas bio u Milanu sa saigračem iz Bajerna Benžamenom Pavarom.

Inače, ovo nije prvi put da je par upleten u skandal. Pre šest godina na stranicama tabloida našli su se zbog svađe na ulici. Rasprava je počela u fudbalerovom automobilu, a kulminirala je kada ga je Amelija ključevima izgrebala po vratu i licu.

Nadležni organi izrekli su im meru zabrane prilaska jedno drugom, kao i mesec dana društveno korisnog rada. Upkos kazni, ubrzo su se pomirli i zajedno otputovali, zbog čega je Ernandes čak bio uhapšen.

Pročitajte: Vanja Modrić nije tipična žena fudbalera - Od Luke je starija 6 godina, a spojio ih je jedan telefonski poziv

Profimedia

 
 

Dve godine kasnije Amelija je, baš kao i danas, na Instagramu objavila da je njihova veza okončana.

„Devojke, prestanite da mi pišete s kim Lukas spava ili ustaje (ne zanima me), jer on je samo otac mog sina.‟

Kristinu Bučino mediji su pre nekoliko godina dovodili u vezu sa našim fudbalerom Aleksandrom Kolarovim.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia