Miloš je izabrao život iza kamere: Ovo je sin Goce Lazarević i Zahara (foto)

Miloš je izabrao život iza kamere: Ovo je sin Goce Lazarević i Zahara (foto)

Autor: | 16/07/2022

0

Sin Goce Lazarević i Zahara je poznat i uspešan

Gordana Lazarević i Milutin Popović Zahar u braku su proveli deceniju i po. Razišli su se davnih dana, ali su nastavili da zajednički brinu o deci.

Pročitajte: Zavirite u prelepu kuću Goce Lazarević - Stilski nameštaj sama je birala, a brojna ogledala imaju posebno značenje (foto)

Privatna Arhiva

 

Iako su im roditelji ostvarili zapaženu muzičku karijeru, ni ćerka, ni sin nisu krenuli njihovim putem. Marija je profesor u školi dizajna, dok je Miloš reditelj. Osnovao je produkcijsku kuću koja je radila muzičke spotove za brojne izvođače: Lenu Kovačević, Sevdah baby, Aleksu Jelića...

- Miloš je vrlo talentovan filmski režiser, pravi izuzetne spotove. Ni sam ne zna koliko je genijalan. Ali, bio je stalno pod pritiskom neke popularnosti oca i majke, potpuno neopravdano. Dok mu ja to nisam izbio iz glave i rekao: “Ti si pobedio na takmičenju svih režisera, Zlatnog viteza si dobio. Ti si prevazišao oca - javno ga je pohvalio Zahar.

Pročitajte: Dvaput ćete pogledati fotografije - Ovo je novi izabranik Goce Lazarević, više ne želi da ga skriva (foto)

Instagram

 

Sin Goce Lazarević napustio je porodični dom teška srca

Miloš je svojevemeno snimio spot i svojoj majci, za pesmu “Đinđuva”, a ona je u jednom intervjuu ispričala:

- Kada se odselio, i meni i njemu su to bili najteži životni trenuci. Kupila sam mu stan, a on je mislio da je bolje da ga izdaje i da me ne ostavlja samu u velikoj kući. Dobro sam razmislila i rekla mu da je to najpamentije za njega. Miloš se uvek oslanjao na mene, želela sam da bude odlučniji i da sam odgovara za svoje postupke. Bilo mu je teško to da prihvati i govorio je da sam ga oterala, dok nije shvatio zašto je odvanjanje bilo korisno za njega.

Pročitajte: Majka Gordane Lazarević poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći - Dozivam je, ali znam da me ne čuje

Zoran Kuzmanović Munja

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin